Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » BASKET WEEKEND, Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact
BASKET WEEKEND, Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact

BASKET WEEKEND, Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact

BASKET WEEKEND, Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact, είναι τρεις πολύ σημαντικές αθλητικές που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τετραήμερο στη Μαγνησία και στηρίζονται από την Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου, o Α. Σ. Ολυμπιακός 1937 και η Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το «BASKET WEEKEND».

Σκοπός του τουρνουά είναι η διάδοση του αθλήματος στην τοπική κοινωνία.

Οι ακαδημίες του συλλόγου διοργανώνουν τουρνουά υποδομών στο οποίο θα πάρουν μέρος και τα σωματεία Α. Ε. Σ Ολυμπιονίκης Μαγνησίας, Α. Ο. Αστέρας Λάρισας και Απόλλων Καρδίτσας.

Θα συμμετέχουν περίπου 200 παιδιά από την πόλη του , της Λάρισας και την Καρδίτσα ηλικίας 8-14 ετών με αντιπροσωπευτικές ομάδες αντιστοίχως.

Την Κυριακή 21 Απριλίου o Αθλητικός Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τη στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Body Contact.

Στο αθλητικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι της χώρας, προσελκύοντας πολλούς και συνοδούς στην πόλη του Βόλου.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσει πλήθος επισκεπτών και κατοίκων.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου o Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ς Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν Πανθεσσαλικό τουρνουά παλαιμάχων.

Θα είναι ένα τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ομάδων της ς Βόλου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΛ, των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Στόχος του τουρνουά είναι να γίνει ετήσιος θεσμός υπό την αιγίδα της και να διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας.

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει με την πόλη του Βόλου.

Πλήθος κόσμου θα προσέλθει για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε: «Είναι χαρά μας που στηρίζουμε τρεις μεγάλες αθλητικές σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς. Είμαστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους του αθλητισμού, στηρίζουμε την προσπάθειά τους και από κοινού προσπαθούμε να έχουμε σύγχρονα αθλητικά έργα στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση