Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Γιορτή σήμερα για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Γιορτή  σήμερα για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Γιορτή σήμερα για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με μια μεγάλη , αφιερωμένη στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου , υποδέχεται η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου , το 2016 , σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου και 17.00 στο “BA CA RE” (Σκενδεράνη – Δημητριάδος) .

Λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, και προπονήτριες των ακαδημιών , οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας , οι αθλητές της ανδρικής ομάδας με τους τους , και διοικούσα επιτροπή θα είναι όλοι εκεί για να διασκεδάσουν μαζί με το νέο της ομάδας ενώ στα μικρά θα δοθούν δ από τον Άγιο Βασίλη .

Καλεσμένοι και οι γονείς των αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών , με μια σακούλα μακράς διαρκείας , προκειμένου να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες .

Εξάλλου την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 , στο ΕΑΚ Βόλου πραγματοποιήθηκαν , από όλα τα των ακαδημιών , διαγωνιστικά παιχνίδια με τους νικητές να βραβεύονται από τους προπονητές τους και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής .

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Βολές Κορασίδων: Λιάκου Μαρίτα
Τρίποντα κορασίδων: Πόπιντσουκ Μαρία
Σουτ ακαδημιών: Σταυρογιάννη Χριστίνα
Βολές ακαδημιών: Σταυρογιάννη Χριστίνα
Βολές μίνι: Δημόπουλος Δημήτριος
Βολές Παμπαιδων: Τσαπράζης Νικόλας
Τρίποντα Παμπαιδων: Τσαπράζης Νικόλας
Τρίποντα μίνι: Φράντσι Μπράμι

Καθόλη τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων τα μίνι και οι παμπαίδες του Συλλόγου συμμετείχαν σε τουρνουά των κατηγοριών τους , αγωνιζόμενοι με τις αντίστοιχες ομάδες του Αιολικού , της Ανάληψης , του Γ.Σ Βόλου και της Μεταμόρφωσης , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το επίπεδο της οργάνωσής τους αλλά και την αγωνιστικότητά τους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση