Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου –  Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου

Με τον γών ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ – Σ ΝΙΚΙΑ ΛΑΡΣ για το πρωτάθλημα ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου .

Η ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ με την ομάδα της Νίκαιας Λάρισας στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη, που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, συνδυασμένη με όμορφο θέαμα .

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο προπονητής Φώνης Μαυρομιχάλης με κυριότερα τον τραυματισμό σε του Καραγεώργου Θωμά αλλά και το διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης του Λεωνίδα Αναστασόπουλου, ο οποίος και θα επανέλθει στις προπονήσεις για την προετοιμασία για το ντέρμπι με τη Νίκη .

Και οι δυο αθλητές παρακολουθούνται συνεχώς και κάνουν φυσιοθεραπείες , με την επίβλεψη του ιατρικού και νοσηλευτικού TEAM του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , το όποιο και φέτος είναι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου .

Η διοικούσα του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παιδιών και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη , να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση