Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου –  Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Γ.Σ. Νίκαια Λάρισας στο ΕΑΚ Βόλου

Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΙΚΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ για το πρωτάθλημα ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου .

Η ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17. 00 στο ΕΑΚ Βόλου με την ομάδα της ίκαιας ς στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη, που θα τη διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, συνδυασμένη με όμορφο θέαμα .

Αρκετά προτα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Φώνης Μαυρομιχάλης με κυριότερα τον τραυματισμό σε τροχαίο του Καραγεώργου Θωμά αλλά και το διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης του Λεωνίδα Αναστασόπουλου, ο οποίος και θα επανέλθει στις προπονήσεις για την προετοιμασία για το ντέρμπι με τη .

Και οι δυο αθλητές παρακολουθούνται συνεχώς και κάνουν φυσιοθεραπείες , με την επίβλεψη του ιατρικού και νοσηλευτικού TEAM του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , το όποιο και φέτος είναι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου .

Η διοικούσα του Ολυμπιακού Βόλου περιμένει τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των παιδιών και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη , να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση