Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «βούλιαξε» τη Βενέτσια, έδειξε σφυγμό ο ΠΑΟΚ
Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «βούλιαξε» τη Βενέτσια, έδειξε σφυγμό ο ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Η ΑΕΚ «βούλιαξε» τη Βενέτσια, έδειξε σφυγμό ο ΠΑΟΚ

Θετικό πρόσημο στη βθμολογί της έβαλε η με την πέμπτη νίκη που πέτυχε στην 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, «βουλιάζοντας» τους «γονδολιέρηδες» της Βενέτσια στο ΟΑΚΑ (84-64). Η ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αύξησε το προβάδισμα των πέντε πόντων (42-37), «εκτοξεύτηκε» στο 70-48 και, με συντήρηση του σκορ στην τέταρτη περίοδο, έφτασε στην άνετη επιση. Η ΑΕΚ, που είχε νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έδειξε ότι συνήλθε από την πρόσφατη ήττα του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον και έκανε νέα αρχή σταθερότητας και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

ΑΕΚ: Ελόνου 4, Τζέιμς 8, κριν 19, Χάρις 8, Ξανθόπουλος, Σάκοτα 10, Ατιτς 2, Λαρεντζάκης 3, Μπάρλοου 6, Μωραΐτης, Μαυροειδής 19, Καββαδάς 5.
ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Χέινς 10, Πέριτς 12, 12, Τόνουτ 2, Ορελικ 8, Μπόλπιν, Ρες, Μπιλίγκα 3, Τσερέλα 2, ουάτ 13.

Oι μειωμένες πιθανότητες πρόκρισης του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αυξήθηκαν και πάλι (ανέβηκε στην 6η θέση του Β΄ ομίλου) από τη νίκη που πέτυχε στην Τουρκία και στην παράταση του αγώνα με την Γκαζιάντεπ για την 9η αγωνιστική και ισοφάρισε την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου. Οι Θεσσαλονικείς, που δημιούργησαν τρεις φορές διαφορές στο σκορ, αλλά δεν μπορούσαν να τις διατηρήσουν, είχαν καθοριστικούς παίκτες τούς Χαραλαμπόπουλο, Μαργαρίτη, Ζάρα και Γκος. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ Ντάρνελ Τζάκσον (2.06).

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Αρμαντ 11 (1), Ραντ 5, Κάρτερ 17 (1), Χατσιγέβα, Λάιονς 8 (1), Μπάλαζιτς 3, Φρεϊμάνις 13 (3), Ογκούτ 8 (1), Τσίνκο.
ΠΑΟΚ: Κλάσεν 10, Χρυσικόπουλος 5 (1), Κρουμπάλι 5, Κόνιαρης, Τσόχλας 7 (2), Μαργαρίτης 11, Ζάρας 12 (2), Χαραλαμπόπουλος 11 (1), Κατσίβελης 6 (1), Γκος 10 (2), Τζόουνς.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση