Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ‘Μπαμ’ με τον Κοζανίτη ακραίο επιθετικό Μάνθο Γεωργιάδη ο Άνθιμος Γαζής
‘Μπαμ’ με τον Κοζανίτη ακραίο επιθετικό Μάνθο Γεωργιάδη ο Άνθιμος Γαζής

‘Μπαμ’ με τον Κοζανίτη ακραίο επιθετικό Μάνθο Γεωργιάδη ο Άνθιμος Γαζής

Σπουδί μεταγραφική για τους πηλιορείτες που απέκτησαν τον έξαιρεικά γρήγορο και ταλαντούχο επιθετικό Μάνθο ωργιάδη. Αυτή είναι 4η μεταγραφή μετά τους Αντρέα Τζήμα, Λέντι Βαλέρα, Θανάση Κουτσουνίδη.

Ο ταχύτατος και με στο σκοράρισμα επιθετικός είναι γνωστός στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, καθώς έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (9 γκολ), πριν δύο σεζόν στον Ηρακλή (7 γκολ), ενώ φέτος ξεκίνησε ως βασικός στην .

Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε (Δ' Εθνική) όπως και στην .

Ήδη ξεκίνησε και αναμένεται να είναι παρών στο Σαββατιάκο αγώνα με την ΑΕ 2002, αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον προπονητή της ομάδας κ.Κουρούπη, αφού συνυπήρξαν το 2014 στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Αυτές οι τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές δυναμώνουν πολύ την ομάδα των Μηλεών που από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' .

Όλες είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή ενώ αυτές οι κινήσεις δείχνουν τις προθέσεις της διοίκησης που ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Α' τοπική κάτι που είχε συμβεί και το 2011.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση