Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αζίζ έφυγε, Τάχος και… άλλοι έρχονται
Αζίζ έφυγε, Τάχος και… άλλοι έρχονται

Αζίζ έφυγε, Τάχος και… άλλοι έρχονται

Ο Αζίζ Λνρέ έλυσε τη συνεργσία του με τη και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ελέω των μεταγραφών που βρίσκονται προ των πυλών για τους κυανόλευκους – Ανακοινώθηκε ο Τάχος, προβάρουν τα κυανόλευκα Χολέβας και Κολήμητρας.

Οι κύκλοι του κυανόλευκου συλλόγου από την αρχή του καλοκαιριού ανέφερε πως στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν μεταγραφικές κινήσεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής.Ο κ. Μπίλης, καθ' όλη τη διάρκεια της ς, δοκίμαζε διάφορα σχήματα και πρόσωπα κι εντόπισε τα κενά που υπάρχουν στο μεγάλο, όπως και να έχει, ρόστερ της ομάδας και γι' αυτό οι… προσθαφαιρέσεις που γίνονται είναι φυσιολογικές.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, ο ερχομός του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Νάκα ήταν εκείνος που προκάλεσε και την αποχώρηση του φιλότιμου, αλλά αδιάφορου στα περισσότερα παιχνίδια, Αζίζ Λανρέ. Ο Άγγλος χαφ φεύγει από τον Βόλο, στον οποίο παρέμεινε για περίπου δύο μήνες και με μία λιτή , η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της ς έκανε γνωστό το “διαζύγιο”, μεταξύ των δύο πλευρών:

“Ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Azeez Lanre. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του”.

Στην αντίπερα, τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν, με δύο δυνατά ονόματα να παίζουν για τους κυανόλευκους, στην προσπάθεια που πραγματοποιούν να “κλείσουν” το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Κολημήτρας, προπονείται τις τελευταίες μέρες υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο νεαρός μέσος έλυσε πριν λίγο καιρό το συμβόλαιό του με τον συμπολίτη Ολυμπιακό και πλέον προβάρει τα κυανόλευκα. Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Χολέβας, που τη σεζόν 2011-2012 είχε φορέσει ξανά τη της Νίκης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Βολιώτες, όπως φαίνεται, να έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του, σε σχέση με τους άλλους “μνηστήρες” του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, στα πλαίσια των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο πρώην αμυντικός του Κισσαμικού παρακολούθησε το περασμένο Σάββατο το φιλικό παιχνίδι της Νίκης με την ΑΕΛ, από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.

Ανακοίνωσε και τον Τάχο

Πριν από μερικές ώρες, η Διοικούσα Επιτροπή των κυανόλευκων ανακοίνωσαν και την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον 19χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, Σωτήρη Τάχο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που τις τελευταίες μέρες, δοκιμαζόταν από τον Λεωνίδα Μπίλη, παίρνοντας και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο, έπεισε τον έμπειρο τεχνικό, που εισηγήθηκε για την απόκτησή του.

Αναλυτικά η :

“Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Σωτήρη Τάχο. Ο Σωτήρης Τάχος γεννήθηκε στις 26/01/1996 και αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Πιερικό. Από εκεί δόθηκε ως δανεικός στον Βατανιακό, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής (13 συμ.). Τον Ιανουάριο του 2015 μετεγράφη στην F.. Olympia Hradec Kralove, ομάδα της Τσεχίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση