Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αξιοπρεπής εμφάνιση του Eλληνικού Shinkyokushinkai
Αξιοπρεπής εμφάνιση του Eλληνικού Shinkyokushinkai

Αξιοπρεπής εμφάνιση του Eλληνικού Shinkyokushinkai

Στο 21ο BRANKO BOSNJAK MEMORIAL

Επέστρεψε απο την Κροατία η ολιγομελής Ομάδα του Eλληνικού Shinkyokushinkai, που συμμετείχε στο 21ο BRANKO BOSNJAK MEMORIAL, στο Samobor ένα πανεμορφο προάστιο του Ζάγκρεμπ .

Η Ελληνική Ομάδα έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και δυναμική παρουσία με την αθλήτρια Γεωργαλή Μαρία, η οποία αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Λιθουανίας και μετά από μιά ισοπαλία, ηττήθηκε στον επόμενο γύρο με απόφαση των κριτών.

Η Μαρία αγωνίσθηκε δυνατά με υψηλό μαχητικό πνεύμα και παρά την μικρή υπέροχή της αντιπάλου της κατάφερε και έφερε ισόπαλο το αποτέλεσμα στον πρώτο δίλεπτο του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη διεθνής συμμετοχή της σε ένα Τουρνουά που συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από 14 χώρες της Ευρώπης.

Απέκτησε ομως μια ακόμη μεγάλη εμπειρία και τεστάρισε τις δυνάμεις της για το επίσημο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βουλγαρία, την 25-26 Νοεμβρίου.

Ένας όμως άλλος αθλητής του Ελληνικού Shinkyokushinkai από την Ξανθή, έκανε μια αξιόλογη εμφάνιση ο Δαμιανός
Καρπούζης, ο οποίος αν και νέος σχετικά στο χώρο του αθλήματος, αγωνίσθηκε με ψυχή και μαχητικό πνεύμα , φανερώνοντας την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο εκπαιδευτής της Ξάνθης και παλαιός πρωταθλητής του
Knock -Down Γρηγόρης Παπαδόπουλος.

Εκτός ομως των δύο αθλητών, πολύ παρουσία και εντύπωση έκανε ως κριτής των Αγώνων ο Δεληγιάννης Νίκος, εκπαιδευτής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου, ο οποίος απέσπασε τα συγχαρητήρια της Επιτροπής Διαιτησίας του Τουρνουά.

Τις υπηρεσίες του ως κεντρικός διαιτητής των αγώνων πρόσφερε ο αρχηγός -εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai -διεθνής διαιτητής ΚΑΤΑ – ΚΟΥΜΙΤΕ Γιώργος Κοσμίδης , ο οποίος και διαιτήτευσε στους ημιτελικούς και τελικούς των αγώνων.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος, ήταν προσωπικός επίσημος καλεσμένος του αρχηγού -εκπροσώπου της Κροατίας Shihan Milan Garasic,
με τον οποίο διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις και συμμετέχει κάθε χρόνο στο εν λόγω Τουρνουά .

Το κοουτσάρισμα των δύο αθλητών ανέλαβε ο εκπαιδευτής της Ξάνθης Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ενώ την τεχνική
καθοδήγηση και εποπτεία είχε ο Branch Chief αρχηγός Βορείου Ελλάδος Μελικιάδης, ο οποίος ήταν επίσης επίσημος καλεσμένος.
Η διοργάνωση ήταν άριστη και η φιλοξενία των διοργανωτών πολύ ζεστή .

Η ένωσηεκπαιδευτων του Ελληνικού Shinkyokushinkai, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς, για την ευγενική τους χορηγία, η οποία συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας και συμμετοχής της Ελληνικής ομάδος στην διοργάνωση.

Το Διεθνές Τουρνουά BRANKO BOSNJAK MEMORIAL ,το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη του Shinkyokushinkai,
διοργανώνεται κάθε χρόνο στην μνήμη ενός αξιωματικού της Αστυνομίας,ο οποίος πρόσφερε πολλά στο Αθλημα του kyokushinkai και στηρίζεται από την Αστυνομία της Κροατίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπουργός δημόσιας Τάξης, της Κροατίας τίμησε τους αγώνες με την παρουσία του και έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος του Τουρνουά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση