Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αξιοπρεπής και δυναμική παρουσία των Ελλήνων αθλητών
Αξιοπρεπής και δυναμική παρουσία  των Ελλήνων αθλητών

Αξιοπρεπής και δυναμική παρουσία των Ελλήνων αθλητών

Στο Πνευρωπϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών Shinkyokushinkai στην Σόφια

 

Επέστρεψε η Ελληνική Ομάδα της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai από την Σόφια (Βουλγαρία) όπου συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών(ανοιχτή κατηγορία) και Έφηβων-Νεανίδων την 25η -26η Νοεμβρίου. Αξιοπρεπή και δυναμική η παρουσία και εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, στο κορυφαίο αυτό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν τετρακόσιοι πενήντα (450) αθλητές και αθλήτριες από τριάντα (30) Χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης EKO.

Όλοι οι ‘Ελληνες αθλητές και αθλήτριες, Φωτίου Νίκος ,Τζάλλας Μιχάλης (Βόλος) , Κόρακας Αλέξανδρος () , Φλώρου Χαρά (Παλαμά Καρδίτσας), Γεράσιμος Γεωργιάδης ( Κιλκίς), Δαμιανός Καρπούζης (Ξάνθη) και Ραφαέλα Τσακίρη παρότι αγωνίστηκαν με υψηλό μαχητικό πνεύμα και τεχνικό επίπεδο, δεν κατάφεραν κάποια διάκριση.

Πήραν όμως μία μεγάλη και μοναδική εμπειρία που θα τους βοηθήσει για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις .

Η Ελληνική Αποστολή έλαβε τα συγχαρητήρια για την άψογη  συμπεριφορά και παρουσία των αθλητών από όλους τους εκπροσώπους και μέλη της τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης,αλλά και για την άριστη εμφάνιση και εργασία των νέων διεθνών κριτών, που παρακολούθησαν το σεμινάριο διαιτητών και συμμετείχαν στις θεωρητικές εξετάσεις ,ενώ πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο εν λόγω πρωτάθλημα .

Οι Γαλλιός Κωνσταντίνος (Παλαμά Καρδίτσας), Δεληγιάννης Νικόλαος(Βόλο),Τζίρας Αθανάσιος(),Δαλαμάγκας Γεώργιος(Λάρισα) ,Πέτρου Απόστολος (Παλαμά Καρδίτσας) και η  Σκαπή Ειρήνη(Αθήνα) , συμμετείχαν ως κριτές στο πρωτάθλημα , λαμβάνοντας μέρος στην πρακτική των εξετάσεων των νέων διεθνών κριτών-διαιτητών.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα σταλούν στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai (Βόλο), τις επόμενες ημέρες .

Τις υπηρεσίες του ως και κόουτς των αθλητών, καθόλη την διάρκεια των αγώνων ανέλαβε ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης Shihan Μελικιάδης Οτάριο με την συνεργασία και βοήθεια των προπονητών Παπαδόπουλο Γρηγόριο (από την Ξάνθη) Νίκου Γιαννάκη (από την Αθήνα) και Ανέστη Μπαρμπούτη (από τους Φίλιππους Καβάλας).

Στο περιθώριο των αγώνων ο Έλληνας αρχηγός, εκπρόσωπος της WKO -JFKO και της ΕΚΟ Shihan Γιώργος Κοσμίδης , συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση
των αρχηγών -εκπροσώπων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ,για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου .

Eπίσης ευχαριστεί τον Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου , για την οργάνωση και της αποστολής στην Σόφια,τον οδηγό του υ που μετέφερε την αποστολή , Γιώργο Λαζάρου καθώς και το πρακτορείο Moutsios Travel , για την ση τωνδωματίων του υ .

Tην Ελληνική Αποστολή συνόδευσαν οι  Αθανασόπουλος Γεώργιος και ο Sempai Γουρνάρης Κωσταντίνος ,οι οποίοι βοήθησαν τους αθλητές και εμψύχωναν αυτούς κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η επόμενη διοργάνωση της Ένωσης ειναι το WINTER CAMP,την 20ή-22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση