Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αυλαία – θρίλερ στο Κύπελλο
Αυλαία – θρίλερ στο Κύπελλο

Αυλαία – θρίλερ στο Κύπελλο

«Σφραγίζονται» την ερχόμενη εβδομάδα τα δεκαέξι εισιτήρια που οδηγούν στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου ς. Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο στους οκτώ ομίλους, αναφορικά με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις και θα συνεχίσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Αναμφίβολα, τα βλέμματα στρέφονται στον 3ο όμιλο, όπου ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας. Μετά τις δύο πρώτες στροφές βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό που πήρε από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή. Εξαιτίας της ήττας από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, οι «πράσινοι» μπήκαν σε περιπέτειες.

Πλέον, απαιτείται συνδυασμός αποτελεσμάτων για να μην αποχαιρετήσουν πρόωρα το Κύπελλο ς. Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός οφείλει να νικήσει τον Απόλλωνα ς στη έα (ώρα έναρξης 19.30) και παράλληλα να προκύψει νικητής στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή. Διότι μία ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» εξυπηρετεί τους δύο αντιπάλους, αφού προκρίνονται εκείνοι στην επόμενη φάση. Αλλά στο «κόλπο» είναι και ο Απόλλων, αφού με δική του νίκη συνεχίζει στη διοργάνωση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 1ος , όπου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με τον ουραγό και χωρίς βαθμό Πανελευσινιακό για να προκριθεί (ώρα έναρξης 19.30). Από το σημαντικό παιχνίδι της Θεσσαλίας, Τρίκαλα – Λάρισα λογικά θα προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Μία ισοπαλία στον αγώνα – ΑΕΚ εξυπηρετεί τα σχέδια και των δύο ομάδων που έχουν από τέσσερις βαθμούς. Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση υποδέχεται την , με τους δύο αντιπάλους να έχουν από ένα βαθμό. Οι αγώνες του 6ου ομίλου θα διεξαχθούν την Τετάρτη στις 17.15.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κάνει σχέδια για την επόμενη φάση μετά τις δύο νίκες επί του Πλατανιά και των Χανίων. Παίζει την Πέμπτη στη Σπάρτη, ενώ ο θα ψάξει τη νίκη στο ματς με τα Χανιά για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Στον 4ο όμιλο, η Ξάνθη θα αναζητήσει την Πέμπτη (ώρα έναρξης 15.00) θετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο, στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα για να ακολουθήσει στην επόμενη φάση τον Γιάννινα που δίνει βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Στον 5ο όμιλο όλα θα κριθούν την Τρίτη (στις 17.15), αφού Αρης, Αστέρας Τρίπολης και Αιγινιακός έχουν από τρεις βαθμός και η Βέροια ακολουθεί με δύο. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης θα υποδεχθεί τη Βέροια και ο Αιγινιακός τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα πάντα είναι ανοικτά και στον 7ο όμιλο όπου και οι τέσσερις ομάδες έχουν από μία νίκη! Ετσι, όλα θα κριθούν την Τετάρτη (ώρα έναρξης 15.00), οπότε και η Καλλιθέα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και ο Πανθρακικός τον Ατρόμητο. Αν προκύψουν δύο ισοπαλίες, θα πρέπει να βγουν κομπιουτεράκια για να μάθουμε τις ομάδες που θα συνεχίσουν στο κύπελλο. Τέλος, στον 8ο όμιλο, ο Κισσαμικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Πανσερραϊκός τον Πανιώνιο.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση