Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αυλαία σήμερα στους ομίλους του Κυπέλλου
Αυλαία σήμερα στους ομίλους του Κυπέλλου

Αυλαία σήμερα στους ομίλους του Κυπέλλου

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό του Κυπέλλου Ελλάδος στο , με πιο ενδιαφέρουσα μάχη αυτή του Απόλλωνα Πόντου με τον Λεβαδειακό στις 17.15. Σε περίπτωση νίκης του Λεβαδειακού ή ισοπαλίας, η ομάδα της Βοιωτίας προκρίνεται στην επόμενη φάση, ενώ αν ο Απόλλων κερδίσει, θα περάσει εκείνος στους «16» του Κυπέλλου.

Ο Εργος, που έχει δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του Κυπέλλου, κυνηγάει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα, καθώς το μόνο σενάριο πρόκρισης στην επόμενη φάση για τους Κρητικούς, περιλαμβάνει νίκη με 3 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Βάσει της εικόνας του Εργο στη μέχρι τώρα παρουσία του στο της Φούτμπολ Λιγκ, δεν δείχνει να έχει επιθετικό πρόβλημα, ωστόσο η αμυντική του λειτουργία παρουσιάζει με στα περισσότερα παιχνίδια.

Αδιάφορος ως προς την πρόκριση αλλά όχι την τελική κατάταξη, είναι ο του Πανιωνίου με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, αλλά με νίκη θα τερματίσουν πρώτοι, πάνω από τον ΠΑΣ ιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους και θα αγωνιστούν κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αδιάφορη βαθμολογικά είναι και η ΑΕΚ, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλό της. Ο Μανόλο Χιμένεθ που είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με την Καλλιθέα, θα κάνει πολλές αλλαγές, έχοντας αφήσει την πλειονότητα των βασικών ποδοσφαιριστών εκτός αποστολής. Ο Ισπανός προπονητής, σκεπτόμενος πως ακολουθούν οι αγώνες με Λεβαδειακό και Αούστρια Βιέννης μακριά από το ΟΑΚΑ, δεν θα έχει μαζί του για λόγους ξεκούρασης τον Μάρκο Λιβάγια, τον Γιάννη Ανέστη, τον Μιχάλη Μπακάκη, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ογκνιεν Βράνιες, τον τιμωρημένο Σέρχιο Αραούχο, αλλά και τους τραυματίες Σιμόες, Τσόσιτς και Τρίστασον. Επανεμφάνιση στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να κάνει ο Βασίλης Μς που είχε τραυματιστεί στο χέρι στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση