Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Αυλαία” για Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ
“Αυλαία” για Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ

“Αυλαία” για Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν σήμερα το απόγευμα τον “Δικέφαλο” στο ΕΑΚ (18:00) – Τελευταίο παιχνίδι του “Ελέ” στον πάγκο του Ολυμπιακού, το μυαλό των φιλάθλων στη στο Ξενία το βράδυ.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 17 παίκτες, χωρίς να συμπληρώνει για ακόμα μία αγωνιστική 18αδα. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει στους Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδη, που ήδη αποτελούν παρελθόν από την ομάδα και ο Τριανταφυλλάκος που εκτίει την τιμωρία του. Αντίθετα, στη διάθεσή του θα έχει κανονικά τους Θέο και Μαργαρίτη που εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές, με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής μέρας, συγκαταλέγεται το αντίο του “Ελέ” που αποχωρεί από τον Βόλο, με προορισμό, μάλλον, τη Μυτιλήνη και την ομάδα της ΑΕΛ ς, αλλά και η των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Ξενία μετά το παιχνίδι, στις 9 το βράδυ, με θέμα συζήτησης το αύριο της ομάδας.

Μάλιστα, η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα για αυτούς που ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία, όλους του Βολιώτες αλλά και όλους εκεί που επιθυμούν να συμβάλλουν για την “” της αγαπημένης μας ομάδας.

Στην συγκέντρωση της Τετάρτης έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Δήμαρχος κ. , η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και πολιτικοί παράγοντες της πόλης”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση