Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα
Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα

Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα

Η Γορίτσα είναι η περιοχή στην οποία θα γίνει η ατομική πεζοπορία αυτής της εβδομάδας. Την Κυριακή 7 Μαρτίου και μετά από μία αναμνηστική , με εκκίνηση της πρώτης ομάδας 3 ατόμων στις 9.30 το πρωί και κάθε επόμενης τριμελούς ομάδας ανά μερικά λεπτά, κάθε πεζοπόρος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα υπέροχα τοπία που χαρίζει ο αγαπημένος λόφος της πόλης.
Κάθε ομάδα θα κινείται ανεξάρτητα, με το δικό της , ρυθμό, απόσταση και διαδρομή. Είναι στην κρίση κάθε ομάδας αν θα κάνει σύντομη διαδρομή, ή αν θα συνεχίσει πχ προς Άλλη Μεριά, ή προς Ανεμούτσα, Δράκεια κλπ. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η πρόβλεψη του καιρού δίνει βροχή ή ασθενή βροχή, συνεπώς πρέπει να έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό.
Όπως κάθε ατομική πεζοπορία, γίνεται χωρίς διοργανωτή, και θα μετέχουν αθλητές, πρωταθλητές, , παιδιά, πολίτες. Όλοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα του νέου lockdown που ανακοινώθηκε, καθώς δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό.
Για παράδειγμα, καθώς στον Βόλο το 95% των κατοίκων μένει κοντά στην παραλία, και δεν τρέχει δεκάδες χιλιόμετρα ώστε να απομακρυνθεί, και λόγω του ότι δεν επιτρέπεται μετακίνηση με ι.χ. σε περιοχές χωρίς συνωστισμό όπως γινόταν μέχρι πρότινος, διπλασιάστηκε από την πρώτη ημέρα ο κόσμος που ασκείται στα κοντινά μέρη όπως η παραλία.
Έντονος προβληματισμός υπάρχει επίσης για τον τρόπο που θα γίνεται η μετακίνηση όσων ασκούν π.χ. και κάνουν για παράδειγμα , χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να περπατούν, να τρέχουν ή να ποδηλατούν, κάτι που επιβάλλουν όμως τα .
Μάλιστα δεν προβλέφθηκε καν η δυνατότητα μετάβασης στη θάλασσα με ι.χ. για όσους διαθέτουν χαρτί γιατρού και κολυμπούν για λόγους θεραπείας, κάτι που είχε προβλεφθεί στο lockdown νο 1 του 2020.
Προβληματισμός εκφράζεται επίσης για το ότι δεν προβλέπεται μετακίνηση με όχημα για κάποιον αθλητή που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, κούραση ή τραυματισμό κατά την προπόνησή του και δεν μπορεί να επιστρέψει πεζός.
Η συνέχιση και η χειροτέρευση της απαξιωτικής αντιμετώπισης σε βάρος του αθλητισμού οδηγεί τους συλλόγους και τους αθλητές όλων των αθλημάτων από όλη την Ελλάδα σε υπογραφών, σε κείμενο που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση