Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα
Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα

Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα

Η Γορίτσα είναι η περιοχή στην οποία θα γίνει η ατομική αυτής της εβδομάδας. Την Κυριακή 7 Μαρτίου και μετά από μία αναμνηστική φωτογραφία, με εκκίνηση της πρώτης ομάδας 3 ατόμων στις 9.30 το πρωί και κάθε επόμενης τριμελούς ομάδας ανά μερικά λεπτά, κάθε πεζοπόρος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα υπέροχα τοπία που χαρίζει ο αγαπημένος λόφος της πόλης.
Κάθε ομάδα θα κινείται ανεξάρτητα, με το δικό της , ρυθμό, απόσταση και διαδρομή. Είναι στην κρίση κάθε ομάδας αν θα κάνει σύντομη διαδρομή, ή αν θα συνεχίσει πχ προς , ή προς Ανεμούτσα, Δράκεια κλπ. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η πρόβλεψη του καιρού δίνει βροχή ή ασθενή βροχή, συνεπώς πρέπει να έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό.
Όπως κάθε ατομική , γίνεται χωρίς διοργανωτή, και θα μετέχουν αθλητές, πρωταθλητές, , παιδιά, πολίτες. Όλοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα νέα μέτρα του νέου που ανακοινώθηκε, καθώς δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο συνωστισμό.
Για παράδειγμα, καθώς στον Βόλο το 95% των κατοίκων μένει κοντά στην , και δεν τρέχει δεκάδες χιλιόμετρα ώστε να απομακρυνθεί, και λόγω του ότι δεν επιτρέπεται με ι.χ. σε περιοχές χωρίς συνωστισμό όπως γινόταν μέχρι πρότινος, διπλασιάστηκε από την πρώτη ημέρα ο κόσμος που ασκείται στα κοντινά μέρη όπως η .
Έντονος προβληματισμός υπάρχει επίσης για τον τρόπο που θα γίνεται η όσων ασκούν π.χ. θαλάσσια σπορ και κάνουν για παράδειγμα κολύμβηση, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να περπατούν, να τρέχουν ή να ποδηλατούν, κάτι που επιβάλλουν όμως τα νέα μέτρα.
Μάλιστα δεν προβλέφθηκε καν η δυνατότητα μετάβασης στη θάλασσα με ι.χ. για όσους διαθέτουν χαρτί γιατρού και κολυμπούν για λόγους θεραπείας, κάτι που είχε προβλεφθεί στο νο 1 του 2020.
Προβληματισμός εκφράζεται επίσης για το ότι δεν προβλέπεται μετακίνηση με για κάποιον αθλητή που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, κούραση ή τραυματισμό κατά την προπόνησή του και δεν μπορεί να επιστρέψει πεζός.
Η συνέχιση και η χειροτέρευση της απαξιωτικής αντιμετώπισης σε βάρος του αθλητισμού οδηγεί τους συλλόγους και τους αθλητές όλων των αθλημάτων από όλη την Ελλάδα σε συγκέντρωση υπογραφών, σε κείμενο που θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/B36k77kdFI -

  • Νέα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου - https://t.co/0TmwG2yYVX -

  • Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής» - https://t.co/HzJCwlHcPn -

"Αλιεύοντας" την είδηση