Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα προσαρμοσμένη στους νέους κανονισμούς της ΓΓΑ
Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα προσαρμοσμένη στους νέους κανονισμούς της ΓΓΑ

Ατομική πεζοπορία στη Γορίτσα προσαρμοσμένη στους νέους κανονισμούς της ΓΓΑ

Η Γορίτσα συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των πεζοποριών καθώς είναι το πιο κοντινό μέρος που προσφέρεται στους μετά την απαγόρευση μετακίνησης με ιχ για άσκηση σε περιοχές που δεν υπάρχει πολυκοσμία. Έτσι και αυτή την 14 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί, αθλητές, , γιατροί, οικογένειες και παιδιά θα συγκεντρωθούν χωρίς να υπάρχει διοργανωτής, και μετά από μία αναμνηστική θα χωρίσουν για κάνει καθένας τη δική του διαδρομή, που αυτή τη φορά θα είναι προς την Άλλη Μεριά και την Επισκοπή.
Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες η ΓΓΑ άλλαξε τον κανονισμό που αφορά και τις πεζοπορίες, ο οποίος συγκεκριμένα αναφέρει:

9) Των αθλημάτων που διεξάγονται στο ύπαιθρο ή σε ελεύθερους χώρους, και εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως: , , πεζοπορία, , ποδηλασία δρόμου, , βάδην, δρόμος αποστάσεων κτλ., με βάση τις ακόλουθες προϋποθέσεις :•Τα προπονητικά γκρουπ να μην υπερβαίνουν τα 7 άτομα, τηρώντας αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ των αθλητών/αθλούμενων.

•Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική αλλά εφόσον παρίσταται μπορεί να προπονεί έως 6 αθλητές/αθλούμενους.

•Οι μετακινήσεις των αθλητών/αθλούμενων προς και από τον χώρο προπόνησης να πραγματοποιούνται βάσει όσων προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ για τις μεταφορές.

•Οι αθλούμενοι πολίτες και οι αθλητές σωματείων μπορούν να μετακινούνται με τον κωδικό SMS 6 (πεζοί ή με ποδήλατο), μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Συνεπώς από αυτή την οι πεζοπόροι μπορούν να κινούνται σε ομάδες ως 7 αντί για 3 ατόμων που προβλεπόταν στο προηγούμενο διάστημα. Η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ τους είναι περιττή να αναφέρεται, καθώς όλοι γνωρίζουν πως στη συγκεκριμένη δραστηριότητα οι αποστάσεις είναι κατά πολύ μεγαλύτερες μια και αν οι πεζοπόροι βρίσκονται κοντά “μπλέκονται” μεταξύ τους, ενώ η στενότητα των μονοπατιών αποτρέπει και από μόνη της τον συνωστισμό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώνεται η επιχορήγηση πληγεισών από τον «Ιανό» επιχειρήσεων,αγροτικών εκμεταλλεύσεων στις Π.Ε. Λάρισας και Τρ… - https://t.co/oGLqWBQQIl -

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

"Αλιεύοντας" την είδηση