Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας
Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο  Μαραθώνιο της Αθήνας

Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στις 4.00 το απόγευμα, ανοίγουν οι ΑΤΟΜΣ εγγραφές για ΟΛΟΥΣ τους του 36ου Μαραθωνίου ς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 οεμβρίου 2018.

Η φετινή του ορίου εγγραφών στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα (από 6.500 σε 8.000 δρομείς) δημιουργεί νέες ευκαιρίες συμμετοχής και οδηγεί σε νέο ρεκόρ μαζικότητας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Το 2018, αναμένονται περισσότεροι από 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, στο σύνολο των αγώνων.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις μικρότερων αποστάσεων αναμένεται να ΕΞΑΤΛΗΘΟΥΝ εντός ελάχιστων ωρών (αν όχι λεπτών για το 10άρι και το πρωινό 5άρι) από το παραπάνω επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική ζωής και να δώσετε το παρών στο δρομικό και όχι μόνο γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως.

Ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μια μοναδική και ένα γεγονός που δικαιολογημένα, με βάση τη διοργάνωση του 2017, από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει το κορυφαίο βραβείο “Γεγονός της Χρονιάς”‘ (Events Awards 2017) καθώς και το Χρυσό βραβείο “Γεγονός Αθλητικού Τουρισμού της Χρονιάς” (Tourism Awards 2018) και έπεται συνέχεια…

Το σύστημα ατομικών εγγραφών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) θα ανοίξει στις 4 το απόγευμα στις 18 Απριλίου 2018.

"Αλιεύοντας" την είδηση