Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας
Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο  Μαραθώνιο της Αθήνας

Ατομικές εγγραφές για όλους στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στις 4.00 το απόγευμα, ανοίγουν οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την 11 Νοεμβρίου 2018.

Οι διαθέσιμες ατομικές θα είναι και φέτος το 20% του συνόλου των εγγραφών. Οι συνολικές για τους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων (Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί & Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα) θα ανέλθουν φέτος στις 26.000 (από 24.500 πέρυσι), νούμερο το οποίο αποτελεί και το απόλυτο όριο εγγραφών σ΄ αυτούς τους αγώνες, προκειμένου να διοργανωθούν με την απαιτούμενη ποιότητα και που ο παρέχει στις διοργανώσεις του.

Η φετινή αύξηση του ορίου εγγραφών στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα (από 6.500 σε 8.000 δρομείς) δημιουργεί νέες ευκαιρίες συμμετοχής και οδηγεί σε νέο ρεκόρ μαζικότητας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Το 2018, αναμένονται περισσότεροι από 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, στο σύνολο των αγώνων.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων αναμένεται να ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ εντός ελάχιστων ωρών (αν όχι λεπτών για το 10άρι και το πρωινό 5άρι) από το παραπάνω επίσημο άνοιγμα των εγγραφών.

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική ζωής και να δώσετε το παρών στο δρομικό και όχι μόνο γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως.

Ο «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μια μοναδική και ένα γεγονός που δικαιολογημένα, με βάση τη διοργάνωση του , από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει το κορυφαίο βραβείο “Γεγονός της Χρονιάς”‘ (Events Awards ) καθώς και το Χρυσό βραβείο “Γεγονός Αθλητικού Τουρισμού της Χρονιάς” (Tourism Awards 2018) και έπεται συνέχεια…

Το online σύστημα ατομικών εγγραφών στην επίσημη της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) θα ανοίξει στις 4 το απόγευμα στις 18 Απριλίου 2018.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση