Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Aτομικά ρεκόρ και μετάλλια από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους Μακεδονικούς 2022 
Aτομικά ρεκόρ και μετάλλια από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους Μακεδονικούς 2022 

Aτομικά ρεκόρ και μετάλλια από τους αθλητές κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους Μακεδονικούς 2022 

 

 

Το τμήμ κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετείχε στους Μκεδονικούς Αγώνες 2022 που διοργανώθηκαν από την Κ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το τριήμερο 29/04 έως 01/05 .

Οι ήταν κατηγορίας Οpen με συμμετοχή 510 αθλητών-τριών και διεθνείς συμμετοχές από άλλες τέσσερις χώρες. Οι συγκεκριμένοι αποτελούν όριο πρόκρισης για διεθνείς διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής(LEN) και παγκόσμιας(FINA) κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης συμμετείχε στους αγώνες με 4 -τριες και συγκεκριμένα τους:  Μιαρίτης Αλέξανδρος, Κουκουσέλης Νίκος, Θεοδοσόπουλος Γιάννης, Γκουντούλα Αριέτα, οι οποίοι προέρχονταν από μια 10ημερη προετοιμασία ιδιαίτερα επίπονη για τους της αγωνιστικής ομάδας .

Οι επιδόσεις των αθλητών ήταν εξαιρετικές και πέρα από κάθε προσδοκία, δεδομένης της χρονικής στιγμής και του 10ήμερου camp προετοιμασίας που προηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, κατακτήθηκαν δύο από τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στα 200 μ. και 400 μ. μικτή ατομική ανδρών με πολύ καλές επιδόσεις και ένα χάλκινο από την νεαρή αθλήτρια Γκουντούλα Αριέτα στα 1.500 μ. ελεύθερο γυναικών κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Πολύ καλές ήταν και οι επιδόσεις των άλλων δυο αθλητών με πλασαρίσματα σε τελικούς.

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη συνόδευσε η προπονήτρια Ειρήνη Μπέλλου με τον έφορο  Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο και το μέλος της ΔΕ  Χάρη Μπουρνή.

Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές και γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Τη «σκυτάλη» παίρνει το τμήμα τεχνικής κολύμβησης με το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής Ανδρών-Γυναικών (Open) 06-09 /05 2022 στην Αθήνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση