Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ΑΤΛΑΣ: Γιορτάζουμε τα γενέθλια του υπέροχου «μωρού» μας
ΑΤΛΑΣ: Γιορτάζουμε τα γενέθλια του υπέροχου «μωρού» μας

ΑΤΛΑΣ: Γιορτάζουμε τα γενέθλια του υπέροχου «μωρού» μας

 

Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε με ένα όνειρο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία, με σκοπό να υπηρετήσουμε το Άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ, το Στίβο!!! Έτσι λοιπόν στις 16/6/2016, ιδρύσαμε την .

Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα λοιπόν και από τότε μέχρι σήμερα, έχει γεμίσει η ψυχή μας με αγάπη, εκτίμηση, αναγνώριση, επιτυχίες και όλα τα όμορφα που μπορεί να προσφέρει ο υπέροχος κόσμος του Αθλητισμού. Παίρνουμε αγάπη κάθε μέρα από τα μας, τους υπέροχους αθλητές και αθλήτριές μας.

Παίρνουμε εκτίμηση από τους γονείς των παιδιών μας και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό. Παίρνουμε αναγνώριση από εκατοντάδες ανθρώπους του Αθλητισμού  από την και όχι μόνο.

Τέλος για την πρώτη μας τετραετία οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας είναι εκατοντάδες!!! Είναι τόσες πολλές που καταφέραμε μόλις σε 3 χρόνια να πάρουμε επίσημα την 1η θέση στην Αξιολόγηση της Ομοσπονδίας του Στίβου (ΣΕΑΣ) απ' όλα τα σωματεία της Μαγνησίας.

Η συνταγή για το εγχείρημά μας αυτό είναι πολύ απλή: θέλουμε τα μας να έρχονται χαρούμενα και με λαχτάρα στην προπόνηση και να φεύγουν ευτυχισμένα!!! Αν μέσα από αυτή τη διαδικασία προκύψουν κάποια ταλέντα που μπορούν να ασχοληθούν πιο εντατικά με τον Πρωταθλητισμό, έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό να τα υποστηρίξουμε !!!

Οι προπονητές μας, πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και  άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της Α. και η Ακαδημία μας χαίρει κι αυτή της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης του ίδιου Κρατικού φορέα.

Μόνο περηφάνια λοιπόν μπορούμε να νιώσουμε για το υπέροχο «» μας!!!

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ένα: Ο Αθλητισμός είναι ένας χώρος υπέροχος!!! Ένας χώρος που προσφέρει υγεία, και κοινωνικο!!!

Σας υποσχόμαστε πως όσο μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας τόσο θα αυξάνουμε τους στόχους και τα όνειρά μας μαζί τους!!! ιατί η Ακαδημία μας είναι μια μεγάλη Αθλητική Οικογένεια!!!


PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση