Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητής του τμήματος Κωπηλασίας του Α.Σ. Δημητριάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόνγκ Κογκ
Αθλητής του τμήματος Κωπηλασίας του Α.Σ. Δημητριάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόνγκ Κογκ

Αθλητής του τμήματος Κωπηλασίας του Α.Σ. Δημητριάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόνγκ Κογκ

Ύστερα από τους κόπους τεσσάρων ετών εθελοντικής εργασίας στο τμήμα κωπηλασίας και παράκτιας κωπηλασίας  του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς», της Μητροπόλεως Δημητριάδος, του Συλλόγου έλαβε μέρος, με το εθνόσημο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας στο Χονγκ Κονγκ, από 1 έως 3/11/2019. Πρόκειται για τον αθλητή Δημήτριος Χάγια, ο οποίος αγωνίστηκε  στο μονό σκιφ παράκτιας κωπηλασίας και κατέλαβε την 21η θέση ανάμεσα σε 48 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Βασικοί συντελεστές της όλης αυτής προσπάθειας,  είναι το Δ/Σ του .Σ. «Δημητριάς», επικεφαλής του τμήματος Κωπηλασίας του οποίου είναι ο άμισθος π. Δημήτριος Κοτρώτσος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών, πρώην πρωταθλητής Κωπηλασίας και ο στενός του συνεργάτης  Χρήστος Χάγιας, η και η προσφορά των οποίων στο άθλημα, σε συνδυασμό με την ποιμαντική της τοπικής  Εκκλησίας στους νέους , αποδίδουν αγλαούς καρπούς και στον χώρο του αθλητισμού.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση