Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Τουρνουά Μπάσκετ στον Αλμυρό και Πανελλήνιοι αγώνες Σκοποβολής, είναι δύο που πραγματοποιούνται από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο Νομό ς με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναλυτικά από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019, ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, η Ελληνική Σκοπευτική Ομοσπονδία και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων / Νεανίδων πυροβόλων όπλων που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση του κλασσικού αθλητισμού και Ολυμπιακού ιδεώδους.

Την Κυριακή 5 Μαΐου ο Δήμος Αλμυρού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το  «Τουρνουά Μπάσκετ» που θα πραγματοποιηθεί  στον Αλμυρό. Το Μπάσκετ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή   και  Λυκείων του Νομού ς κατηγορίας Παίδων και Εφήβων και συντελεί στην πρόοδο της Αθλητικής  Παιδείας της ομαδικότητας και του «ευ αγωνίζεσθε» της ς.

Σε δηλώσεις της η Αντι Μαγνησίας και Σποράδων κ. ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα αρωγός σε αθλητικά γεγονότα, στηρίζει ακόμη δύο σημαντικές ως συνδιοργανωτής με το Δήμο Αλμυρού και τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου. Στηρίζουμε έμπρακτα τους συλλόγους, βοηθώντας να υλοποιήσουν αθλητικές εκδηλώσεις και να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο φίλαθλο κοινό. Εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τα δύο αυτά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Νομό μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους, όσοι συμμετέχουν στους αγώνες».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση