Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Τουρνουά Μπάσκετ στον Αλμυρό και Πανελλήνιοι αγώνες Σκοποβολής, είναι δύο αθλητικές που πραγματοποιούνται από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο Νομό με συνδιοργανωτή την .

Αναλυτικά από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019, ο Σκοπευτικός Σύλλογος , η Ελληνική Σκοπευτική Ομοσπονδία και η , συνδιοργανώνουν τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων / Νεανίδων πυροβόλων όπλων που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο . Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση του κλασσικού αθλητισμού και Ολυμπιακού ιδεώδους.

Την Κυριακή 5 Μαΐου ο Δήμος Αλμυρού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το  «Τουρνουά Μπάσκετ» που θα πραγματοποιηθεί  στον Αλμυρό. Το τουρνουά Μπάσκετ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή μαθητών  Γυμνασίων και  Λυκείων του Νομού κατηγορίας Παίδων και Εφήβων και συντελεί στην πρόοδο της Αθλητικής  Παιδείας της ομαδικότητας και του «ευ αγωνίζεσθε» της ς.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα αρωγός σε αθλητικά γεγονότα, στηρίζει ακόμη δύο σημαντικές αθλητικές ως συνδιοργανωτής με το Δήμο Αλμυρού και τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου. Στηρίζουμε έμπρακτα τους συλλόγους, βοηθώντας να υλοποιήσουν αθλητικές εκδηλώσεις και να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο φίλαθλο κοινό. Εμείς καλούμε τους συμ μας να παρακολουθήσουν τα δύο αυτά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Νομό μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους, όσοι συμμετέχουν στους αγώνες».

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση