Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Τουρνουά Μπάσκετ στον Αλμυρό κι Πνελλήνιοι αγώνες Σκοποβολής, είναι δύο αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο Νομό Μαγνησίας με συνδιοργανωτή την Θεσσαλίας.

Αναλυτικά από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019, ο Σκοπευτικός Βόλου, η Ελληνική Σκοπευτική Ομοσπονδία και η Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων / Νεανίδων πυροβόλων όπλων που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση του κλασσικού αθλητισμού και Ολυμπιακού ιδεώδους.

Την 5 Μαΐου ο Αλμυρού και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το  «Τουρνουά Μπάσκετ» που θα πραγματοποιηθεί  στον Αλμυρό. Το τουρνουά Μπάσκετ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή μαθητών  και  Λυκείων του Νομού Μαγνησίας κατηγορίας Παίδων και Εφήβων και συντελεί στην πρόοδο της Αθλητικής  Παιδείας της ομαδικότητας και του «ευ αγωνίζεσθε» της νεολαίας.

Σε δηλώσεις της η Αεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα αρωγός σε αθλητικά γεγονότα, στηρίζει ακόμη δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις ως συνδιοργανωτής με το Δήμο Αλμυρού και τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου. Στηρίζουμε έμπρακτα τους συλλόγους, βοηθώντας να υλοποιήσουν αθλητικές εκδηλώσεις και να έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο φίλαθλο κοινό. Εμείς καλούμε τους συμ μας να παρακολουθήσουν τα δύο αυτά αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Νομό μας και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους, όσοι συμμετέχουν στους αγώνες».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση