Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Δύο σημντικές θλητικές εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος στη , με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων, στις 14 Απριλίου και από τις 21-23 Απριλίου.

Ο λόγος για τον 1ο αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου, με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, με την εκκίνηση και τον τερματισμό των αθλητών να γίνεται στο λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου.

Είναι λαϊκός αγώνας δρόμου (ορεινός) απόστασης 20 χλμ στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και αγώνας δρόμου υγείας 5 χλμ κατά μήκος της παραλίας Ν. Αγχιάλου. Θα υπάρχει και παιδικός αγώνας 500 μέτρων ο οποίος θα είναι δωρεάν. Σκοπός είναι η συμμετοχή των πολιτών στον λαϊκό αθλητισμό, η διάδοση του αθλητικού πνεύματος και παράλληλα η ανάδειξη της ιστορίας του «μαρτυρικού χωριού» της Ν. Αγχιάλου.

Παράλληλα από τις 21 έως τις 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στοπ Βελεστίνο τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων, με συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίου» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Θα είναι ένα 2ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των ακαδημιών από διάφορους αθλητικούς συλλόγους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 25 λεπτά. Όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται από διαιτητές και θα έχουν φιλικό χαρακτήρα.

Σκοπός είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών (περίπου 90 παιδιών) στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Σε δηλώσεις της η Δωροθέα ανέφερε: «Σημαντικές τις επόμενες ημέρες στο Νομό μας, τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό, έχουμε υλοποιήσει σημαντικά στο χώρο του αθλητισμού και συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερα, προσπαθώντας να προσελκύσουμε αθλητές και φιλάθλους από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουνε , και φορείς του αθλητισμού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση