Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία
Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Αθλητικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία

Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούνται τις αμέσως επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 7 μέχρι τις 12 Ιουλίου στο Βόλο.

Από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 20ο Greek Summer Camp,από τον Γυμναστικό Σύλλογο Kankukyokushin Καράτε Βόλου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η διοργάνωση του οποίου, θα αποφέρει πολλά οφέλη στην πόλη του Βόλου, τόσο οικονομικά όσο και στη δωρεάν της πόλης μέσω του τουριστικού αθλητισμού καθώς θα συμμετέχουν αθλητές και παράγοντες από πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Επίσης οι αθλητές του συλλόγου και ιδιαίτερα της αγωνιστικής ομάδος θα έχουν τη δυνατότητα πλήρης αγωνιστικής τετραήμερης καθημερινής εκπαίδευσης, με στόχο την επιτυχή εκπροσώπηση της χώρας ενόψει των αθλητικών διοργανώσεων που ξεκινάνε τον Σεπτέμβριο του .

Από τις 8 μέχρι τις 12 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου θα πραγματοποιηθεί το 23th GREEK SUMMER CAMP SHINKYOKUSHINKAI από τον Αθλητικό Σύλλογο Υπέρτατης Αλήθειας –Συνεργασίας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Είναι προπονητικό και θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα καθώς και προπονητές και αθλητές του εξωτερικού. Γίνεται για 23η χρονιά και θεωρείται από τα κορυφαία καλοκαιρινά σεμινάρια στον κόσμο. Είναι μια συνάντηση προπονητών, αθλητών και παραγόντων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και σύσφιξη σχέσεων. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, στους γονείς των αθλητών, στους κατοίκους του νομού και στους επισκέπτες της περιοχής.

Επίσης στις 10 και 11 Ιουλίου, στο Πανθεσσαλικό , θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 (Παίδων-Κορασίδων), στο οποίο θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ. Οι αθλητές – αθλήτριες που θα συμμετάσχουν έχουν προκριθεί από τους διασυλλογικούς Κ18.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα ανέφερε: «Σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και αυτό το τετραήμερο στην πόλη του Βόλο. Ως Περιφέρεια Θεσσαλία έχουμε επενδύσει στον αθλητικό τουρισμό, προσελκύοντας αθλητές και φιλάθλους. Ο έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να το κάνει με μια ακόμη πολύ σημαντική διοργάνωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Εγώ θέλω να καλωσορίσω αθλητές, προπονητές και συνοδούς και να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και καλές επιδόσεις».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση