Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αθλητές του Α.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ» στην Εθνική Ελλάδος Αστέγων
Αθλητές του Α.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ» στην Εθνική Ελλάδος Αστέγων

Αθλητές του Α.Σ. «ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ» στην Εθνική Ελλάδος Αστέγων

Την Εθνική Ελλάδος Αστέγων θα στελεχώσουν δύο ποδοσφαιριστές ΡΟΜΑ του Α.Σ. «Δημητριάς» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Πρόκειται για τους αθλητές Νικόλαο Πετρόπουλο και Απόστολο Μελέτη οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστέγων, που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ από 11 έως 18/9/2015.

Η πρωτοβουλία για την συμμετοχή των δύο αθλητών ανήκει στον υπεύθυνο για θέματα ρατσισμού της στην Ελλάδα κ. Αντώνιο Δαλούκα,ο οποίος συνοδευόμενος από τους δύο ποδοσφαιριστές και τον κ. Μιχάλη Πούλιο, Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. «Δημητριάς», επισκέφθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

Ο κ. Δαλούκας εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τις πρωτότυπες πρωτοβουλίες της Τοπικής Εκκλησίας στον χώρο του αθλητισμού, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Από τη μεριά του ο κ. Ιγνάτιος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την εκτίμησή του στις συγκεκριμένες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και για την προώθηση των αθλητών μας για τη συμμετοχή τους σε τόσο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, που θα τους ωφελήσουν πολλαπλώς και θα λειτουργήσουν υποδειγματικά για πολλούς ομοφύλους τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση