Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ασταμάτητος στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς
Ασταμάτητος στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς

Ασταμάτητος στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς

Δύο αγώνες έδωσε ο Στέφανος χθες στο τουρνουά «'s» του υ και νίκησε… τρεις αντιπάλους. Τον Καρλ Εντμουντ, τον Ζερεμί Σαρντί και την… κούραση.

Ο πρωταθλητής του τένις προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Ο Στέφανος , στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά του υ, αναγκάστηκε χθες, εξαιτίας της προχθεσινής ς, να αγωνιστεί και πρωί και απόγευμα. Και τα κατάφερε. Στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον Κάιλ Εντμουντ, η οποία είχε διακοπεί προχθές στο 3-3 του δεύτερου σετ, ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε τον Βρετανό με 6-3, 7-5. Ο Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός από τη γραμμή του σερβίς.

Στον απογευματινό αγώνα παρουσιάστηκε κουρασμένος αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του. ίκησε τον Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία) με 4-6, 7-6, 7-6 και, τ, θα έχει την ευκαιρία να δδικήσει κάτι παραπάνω, καθώς έχουν αποκλειστεί από τη διοργάνωση οι Βαβρίνκα, τιμιτρόφ και ο περυσινός φιναλίστ Μαρίν Τσίλιτς.

Στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Κύργιος – Αλιασίμ. Η νίκη απέναντι στον Σαρντί ήταν η 33η γι' αυτή τη χρονιά για τον πρωταθλητή μας. Οι δύο νίκες στο Λονδίνο ήταν οι πρώτες της περιόδου σε ό,τι αφορά τις επιφάνειες με χορτάρι.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση