Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ασημένιο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ η Κορακάκη
Ασημένιο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ η Κορακάκη

Ασημένιο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ η Κορακάκη

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΠΑΝΕΑ

Η Άννα προκρίθηκε ως 8η στον τελικό και εκεί έδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου. Ο τελικός ήταν εντυπωσιακός καθώς σε αυτόν έπαιρναν μέρος οι καλύτερες αθλήτριες της ραιάς Ηπείρου. Η πρωταθλήτριά μας με ψυχραιμία έμεινε εντός του τελικού μέχρι τη στιγμή που κρίθηκε η μάχη για το χρυσό. Απέναντι στο «χρυσό» κορίτσι μας βρέθηκε μία από τις καλύτερες της φίλες, η Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Στις λεπτομέρειες η Σέρβα ήταν καλύτερη και κατέκτησε το χρυσό με 241,2, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Άννα με 238,9 ενώ τρίτη ήρθε η Αντοανέτα Μπόνεβα () με 218,1. Μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας, η Άννα και η Ζοράνα αγκαλιάστηκαν και έδειξαν ότι αντίπαλες είναι μόνο τη στιγμή του αγώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια αύριο θα αγωνιστεί μαζί με τον αδελφό της Διονύση στο μικτό 50 μ.

Σήμερα το απόγευμα ο Σάββας Καρακιζίδης θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στα 62κ. του σάμπο (είδος ς). Θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ρουσλάν Μπαγκντασαριάν. Στο ίδιο άθλημα, ο Γιώργος Μαρκαριάν θα παλέψει για το χάλκινο στα 74 κ.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση