Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα
Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα

Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U16-U18 του Α' γκρουπ κατέκτησε ο 15χρονος Βολιώτης σκακιστής Ραφτόπουλος Εμμανουήλ στο 1ο Διεθνές εανικό Τουρνουά «Lake Queen 2019», που διεξήχθη από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου στη λίμνη της Οχρίδας και συγκεκριμένα στην πόλη της Στρούγκας.

Στο τουρνουά 7 γύρων, διάρκειας παρτίδας 60' ανά παίκτη συν 30'' ανά κίνηση, της γειτονικής χς συμμετείχαν συνολικά 64 και σκακίστριες, χωρισμένοι σε 2 ηλικιακά γκρουπ, από 4 χώρες των Βαλκανίων ηλικίας έως 18 ετών.

Ο Ραφτόπουλος Εμμανουήλ, που από φέτος ανήκει στη Σ.Ε. «ΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με 5 βαθμούς σε 7 ισοβάθμησε με τον πρώτο της κατηγορίας U16-U18, αλλά στα κριτήρια ισοβαθμίας τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Στο τουρνουά έλαβε μέρος και η 13χρονη αδερφή του, Ραφτοπούλου νσταντίνα, που επίσης ανήκει στη Σ.Ε. «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας, και η οποία παίζοντας με ισχυρότερους θεωρητικά από αυτή αντιπάλους κατάφερε να συγκεντρώσει 3 βαθμούς σε 7 και να κατακτήσει τελικά την 4η θέση της γενικής κατάταξης του Α' γκρουπ στα κορίτσια.

Πλήρη και στατιστικά του τουρνουά στην http://chess-results.com/tnr460716.aspx?lan=19.

Σκακιστική ενημέρωση από την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και προκηρύξεις όλων των τουρνουά ανά την Ελλάδα μπορείτε να βρείτε στην http://chesswords.blogspot.gr/.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση