Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα
Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα

Ασημένιο μετάλλιο για νεαρό Βολιώτη σκακιστή σε Διεθνές Τουρνουά στην Οχρίδα

Τη δεύτερη θέση και το στην κατηγορία U16-U18 του ’ γκρουπ κατέκτησε ο 15χρονος Ραφτόπουλος Εμμανουήλ στο 1ο Διεθνές Νεανικό «Lake Queen 2019», που διεξήχθη από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου στη της Οχρίδας και συγκεκριμένα στην πόλη της Στρούγκας.

Στο 7 γύρων, διάρκειας παρτίδας 60’ ανά παίκτη συν 30’’ ανά κίνηση, της γειτονικής χώρας συμμετείχαν συνολικά 64 σκακιστές και σκακίστριες, χωρισμένοι σε 2 ηλικιακά γκρουπ, από 4 χώρες των Βαλκανίων ηλικίας έως 18 ετών.

Ο Ραφτόπουλος Εμμανουήλ, που από φέτος ανήκει στη Σ.Ε. «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες ισοβάθμησε με τον πρώτο της κατηγορίας U16-U18, αλλά στα ισοβαθμίας τελικά κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Στο τουρνουά έλαβε μέρος και η 13χρονη αδερφή του, Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα, που επίσης ανήκει στη Σ.Ε. «ΝΙΚΟΠΟΛΗ» Πρέβεζας, και η οποία παίζοντας με ισχυρότερους θεωρητικά από αυτή αντιπάλους κατάφερε να συγκεντρώσει 3 βαθμούς σε 7 αγώνες και να κατακτήσει τελικά την 4η θέση της γενικής κατάταξης του ’ γκρουπ στα κορίτσια.

Πλήρη και στατιστικά του τουρνουά στην ιστοσελίδα http://chess-results.com/tnr460716.aspx?lan=19.

Σκακιστική ενημέρωση από την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και προκηρύξεις όλων των τουρνουά ανά την Ελλάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://chesswords.blogspot.gr/.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μητσοτάκης – Ερντογάν: Το τετ α τετ φέρνει ήρεμο καλοκαίρι #ΝΑΤΟ - https://t.co/NUn096oOJy -

  • Στο Νοσοκομείο Βόλου νεαρός μετά από #βουτιά #βουτιά - https://t.co/lRPjaj7d1T -

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

"Αλιεύοντας" την είδηση