Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ασημένια η Βελέντζα στο Πανελλήνιο Κ18 στο Βόλο
Ασημένια η Βελέντζα στο Πανελλήνιο Κ18 στο Βόλο

Ασημένια η Βελέντζα στο Πανελλήνιο Κ18 στο Βόλο

Τη δεύτερη θέση κι το σημένιο μετάλλιο, κατέκτησε η αθλήτρια της ίκης Βόλου Ανδρομάχη Βελέντζα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουλίου 2021 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Το τμήμα στίβου του “Η ΙΚΗ” συμμετείχε με επτά αθλητές – τριες, εκ των οποίων οι πέντε δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις ώστε να συμμετέχουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ωστόσο η προσπάθειά που κατέβαλαν είναι σημαντική.

Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν:

Αγόρια

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΑΙΡΑ

ΚΟΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Μ

Κορίτσια

ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΡΙΠΛΟΥΝ 2η θέση

ΡΕΠ ΖΩΗ ΜΗΚΟΣ 12η θέση

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΥΨΟΣ

ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 400Μ

Επισημαίνεται ότι, ο Γιώργος Τάκης επανεξελέγη για ακόμη μία θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στις πρόσφατες και στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ορίστηκε εκ νέου έφορος του τμήματος.

Ο Γιώργος Τάκης για περισσότερο από έξι χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος στίβου του Συλλόγου.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του στίβου και από το 2018, οπότε  έπαψε η λειτουργία της, “τρέχει” το τμήμα από τη θέση του εφόρου.

Έχει καταφέρει, κάθε χρόνο το τμήμα στίβου, ν' αυξάνει τους αθλητές του, ενώ έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο ίδιος προσωπικά το τμήμα, σε επίπεδο οργανωτικό, διοικητικό και οικονομικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση