Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αρωγός στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νταόπουλος
Αρωγός στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νταόπουλος

Αρωγός στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νταόπουλος

Σήμερα 21 Ιουλίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τον Ιωάννη ταόπουλο

Στην αυτή επιβεβαιώθηκαν από τις δύο πλευρές τα ακόλουθα:

– Εκφράστηκε η επιθυμία του κ. ταόπουλου να παραμείνει αρωγός και να συμβάλει στην πορεία  αναγέννησης της ομάδας ποδοσφαίρου και επιστροφής της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

– Συνομολογήθηκε η κοινή προσπάθεια Ερασιτέχνη με οικονομικούς παράγοντες που με επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος τον κ. Νταόπουλο θα υλοποιήσουν τους στόχους της ομάδας.

Από την συζήτηση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων όσων έχουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο μυαλό και στην καρδιά τους  στην κοινή αυτή προσπάθεια.

Θα ενημερώνονται υπεύθυνα και άμεσα οι φίλοι και οπαδοί  για ό, τι νέο προκύπτει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εργαζόμαστε με Οργάνωση – Πειθαρχία – Ήθος – Ειλικρίνεια για το καλύτερο αύριο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Ετοιμάζεται για την έναρξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο πλαίσιο έναρξης της προετοιμασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την Δευτέρα 25  και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 θα πραγματοιηθεί πλήρης εργομετρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών από την εταιρεία ALTER LIFE της οποίας υπεύθυνοι είναι οι Καρακίτσος Δημήτριος και Κορδαλης Παναγιώτης στο GYM WAY.

Την Τέταρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν πλήρη ιατρικό έλεγχο στην κλινική “” (κλινική Γάτου) στις Αλυκές Βόλου.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας  αθλημάτων του  Α.Σ. Ολυμπιακός  Βόλου 1937

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ανδρών – γυναικών και Βόλει γυναικών

για την περίοδο 2022-2023.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά τμήμα είναι οι εξής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

GOLD 150 , SILVER 80 ευρώ και FANS 50 ευρώ.

Οι κάτοχοι GOLD θα έχουν πρόσβαση στο παρκινγκ του γηπέδου της Νεάπολης Βόλου.

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκτιμώντας την βοήθεια των φιλάθλων  και έχοντας την πρόθεση να δώσει την δυνατότητα σε όσους περισσότερους φίλους και φίλες της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της, αλλά και για να επιστρέψει η οικογένεια στο αποφάσισε ότι   όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

ΜΠΑΣΚΕΤ  ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες Μπάσκετ ανδρών –γυναικών είναι

GOLD 50 ευρώ, SILVER 30 ευρώ

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για το Βόλεϊ γυναικών εκδόθηκαν εισιτήρια διαρκείας με γενική τιμή 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του Συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 και ώρες 09.00 έως 15.00 και από 18.00 έως 21.00 καθώς και από τα Μέλη του ΔΣ.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη ζοντας ένα διαρκείας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έχει ιδιοκτήτη τα μέλη του.

    

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση