Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αργυρός ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε
Αργυρός ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Αργυρός ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αθλητής του Συλλόγου  Μυτιλιός Κωνσταντίνος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο ,2η θέση στην κατηγορία-68 κιλών Νέων Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νέων,Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και U-21 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (Ελοκ).
Ο Κωνσταντίνος πάρα τις δύσκολες συνθήκες προπονήσεις λόγω των περιοριστικών μέτρων,  κατάφερε μετά από 4 συνεχόμενες νίκες να φτάσει στον τελικό της κατηγορίας του αλλά  να χάσει δυστυχώς το χρυσό μετάλλιο με μικρή διαφορά.
Ο αθλητής του Συλλόγου με την κατάκτηση της θέσης αυτής εξασφαλίζει τα μόρια που αναλογούν για τις επόμενες Πανελλήνιες εξετάσεις στην ένταξη τους στις Ανώτατες Σχολές αλλά και τη δυνατότητα επιλογής του σε διοργανώσεις του εξωτερικού με την εθνική ομάδα.
Ο διευθύνων προπονητής της Ακαδημίας Shihan Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια Sensei Κοσμίδου Βίκυ συγχαίρουν τον αθλητή του Συλλόγου για την τεράστια αυτή επιτυχία.
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τον προπονητή καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής β’ κατηγορίας  Κρίσιλα Ιωάννη του Συλλόγου “ο Μαχητής Αγριάς”,για το κοουτσάρισμα του αθλητή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και για τις κοινές προπονήσεις που συμμετείχε με τους του Συλλόγου του.
Συγχαρητήρια εκφράζουν και για τον αθλητή του Συλλόγου  , Αγαθουλέση Θεόδωρο για την συμμετοχή του στο εν λόγω πρωτάθλημα.
Το μετάλλιο αυτό αποτελεί το μοναδικό μετάλλιο για την Μαγνησία αλλά και για την Θεσσαλία  που κατακτήθηκε στο συγκεκριμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε.
Η Ακαδημία Βόλου, μετά από έναν ανελέητο πόλεμο διαγραφών από την προηγούμενη διοίκηση της ΕΛΟΚ, η οποία έγινε φυσικά και με την στήριξη τοπικών συλλογών, επανήλθε δυναμικά με την πρώτη συμμετοχή και μοναδική επιτυχία στην Μαγνησία και με έναν εξαίρετο αθλητή.
Ο εν λόγω αθλητής όπως και άλλοι πρωταθλητές του Συλλόγου για 3 συνεχείς χρονιές δεν είχαν  την δυνατότητα να συμμετέχει σε καμία επίσημη διοργάνωση της ΕΛΟΚ.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση