Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά
Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά <<ΤΑΤΑΜΙ KARATE CUP>>

Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά <<ΤΑΤΑΜΙ KARATE CUP>>

Το πρώτο μετάλλιο για την Μαγνησία σε διεθνές επίπεδο για το 2016 με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ κατέκτησε ο πρωταθλητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI KARATE του Γιώργου Κοσμίδη, Σιούρας Βίκτωρας, κατακτώντας την 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στα -61 κιλά Νέων Ανδρών.

Ο Βίκτωρας συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά <<ΤΑΤΑΜΙ KARATE CUP>> που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ,πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και μετά από 2 νικηφόρους αγώνες αγωνίστηκε στον τελικό με τον Ούγγρο αθλητή χάνοντας δυστυχώς στα σημεία.

Ο πρωταθλητής του Συλλόγου από το καλοκαίρι προπονείται καθημερινά υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση τόσο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Βίκυς Κοσμίδου όσο και του προπονητή του Συλλόγου Αγριάς <<Ο ΜΑΧΗΤΗΣ>>Κρίσιλα Ιωάννη. Είναι ένας άξιος αθλητής με πείσμα,αγωνιστικό πάθος και αθλητικό ήθος αλλά και άριστος μαθητής.

Αξίζει να αναφερθούμε και στην αθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Δημητρίου Αναστασία για την πρώτη της συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες,πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση χωρίς όμως να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο. Αποτελεί και αυτή το μέλλον του συλλόγου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του,οι οποίοι υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες.

Στην εν λόγω αποστολή συμμετείχαν τριάντα εννέα (39) αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Β. Ελλάδος, της Μαγνησίας και της Αττικής και κατέκτησαν εν συνόλω δέκα τέσσερα μετάλλια.

Τους Έλληνες αθλητές στην Βουδαπέστη συνόδευσαν ο κ. Στέργιος Τζίλλιας ως αρχηγός αποστολής, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος ως τεχνικός σύμβουλος, οι  Βασίλης Σταυριανίδης, Σταύρος Μπίμπας, Γιάννης Πανουσόπουλος και Δημήτριος Τοτόμης ως προπονητές, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γιώργος ευχαριστεί θερμά τον παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Παπαδόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση τόσο του Βίκτωρα όσο και της Αναστασίας κατά την διάρκεια των αγώνων,καθώς και την σύζυγό του Ντιάνα για την εξαιρετική οργάνωση του ταξιδιού.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Μαγνησία με της περισσότερες επιτυχίες στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.Οι αθλητές τις έχουν σηκώσει την Ελληνική σημαία σε χώρες του εξωτερικού και έχουν χειροκροτηθεί,αλλά και έχουν προβάλλει
την πόλη  μας και αναδείξει το Ελληνικό καράτε στο εξωτερικό.Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την αμέριστη συμπαράσταση.

fb_img_1480431142640
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση