Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά
Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά <<ΤΑΤΑΜΙ KARATE CUP>>

Αργυρό μετάλλιο ο Σιούρας στο διεθνές τουρνουά <<ΤΑΤΑΜΙ KARATE CUP>>

Το πρώτο για την Μαγνησία σε διεθνές επίπεδο για το με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ κατέκτησε ο πρωταθλητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KARATE του Γιώργου Κοσμίδη, Σιούρας Βίκτωρας, κατακτώντας την 2η θέση και αργυρό στα -61 κιλά Νέων Ανδρών.

Αξίζει να αναφερθούμε και στην αθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Δημητρίου Αναστασία για την πρώτη της συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες,πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση χωρίς όμως να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο. Αποτελεί και αυτή το του συλλόγου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του,οι οποίοι υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες.

Στην εν λόγω αποστολή συμμετείχαν τριάντα εννέα (39) αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Β. Ελλάδος, της Μαγνησίας και της Αττικής και κατέκτησαν εν συνόλω δέκα τέσσερα .

Τους Έλληνες αθλητές στην Βουδαπέστη συνόδευσαν ο κ. Στέργιος Τζίλλιας ως αρχηγός αποστολής, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος ως τεχνικός σύμβουλος, οι  Βασίλης Σταυριανίδης, Σταύρος Μπίμπας, Γιάννης Πανουσόπουλος και Δημήτριος Τοτόμης ως προπονητές, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.

Ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γιώργος ευχαριστεί θερμά τον παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Παπαδόπουλο για την αμέριστη συμ και καθ τόσο του Βίκτωρα όσο και της Αναστασίας κατά την διάρκεια των αγώνων,καθώς και την σύζυγό του Ντιάνα για την εξαιρετική οργάνωση του ταξιδιού.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Μαγνησία με της περισσότερες επιτυχίες στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ όλα τα χρόνια της λειτουργίας της.Οι αθλητές τις έχουν σηκώσει την Ελληνική σημαία σε χώρες του εξωτερικού και έχουν χειροκροτηθεί,αλλά και έχουν προβάλλει
την πόλη  μας και αναδείξει το Ελληνικό καράτε στο .Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την αμέριστη συμ.

fb_img_1480431142640
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση