Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αργεί… η Ανάσταση για το βόλεϊ της Μαγνησίας;
Αργεί… η Ανάσταση για το βόλεϊ της Μαγνησίας;

Αργεί… η Ανάσταση για το βόλεϊ της Μαγνησίας;

*του Μαρίνου Κοτσογιάννη

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του αθλήματος, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των 8 ομάδων βόλεϊ της περιοχής μας,(Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Αργώ, Α.Ε. Διμηνίου «Ιάσων – Κεραυνός», Γ.Σ. Αλμυρού, Ιωλκός, Α.Ο. Σκοπέλου),άλλη μια αθλητική χρονιά θα μας βρει αγωνιζόμενους στα κατώτερα πρωταθλήματα.

Με μια γρήγορη ματιά στους γειτονικούς μας νομούς διαπιστώνουμε ότι,η εκπροσωπείται επάξια στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ με 3 ομάδες.

Συγκεκριμένα, στην με τον Φιλαθλητικό ς (γυναίκες),στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την Ε.Α.Λ. (άνδρες – γυναίκες) και τον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας (γυναίκες).

Τα Τρίκαλα, με τον Α.Σ. Ασκληπιό στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Η Καρδίτσα με τον Σ.Π.Α.Κ. που επέστρεψε πανηγυρικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ των Ανδρών.

Η Λαμία με τον Γ.Σ. Λαμίας στην Εθνική Κατηγορία βόλεϊ των Ανδρών και με τον νεοφώτιστο Α.Ο. Λαμίας στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Κατά την γνώμη μου, η αναβάθμιση και εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας, περνά μέσα από την δημιουργία ενός τοπικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει τη μελλοντική βάση ανάπτυξης του αθλήματος.

Με καλλιέργεια τος εμπιστοσύνης, καθοδήγησης, συνεργασίας, τοπικών Συλλόγων, παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, βετεράνων αθλητών-αθλητριών, γονέων, με κατάθεση απόψεων, προτάσεων, σχεδίων, με σκοπό και όραμα για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλήματος, ώστε να διασφαλιστεί ένα “συλλογικό” θαύμα!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του βόλεϊ,

σημαίνει έξοδος.

τη διάβαση από την περιοχή της λύπης στον χώρο της ελπίδας.

Η είναι μήνυμα υπέρβασης, χαράς και συλλογικότητας.

Είναι ελπίδα, όνειρο και όραμα μαζί.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι του βόλεϊ θα καθίσουμε με την λαμπάδα και θα περιμένουμε;

Η δεν θα αργήσει να έρθει αρκεί να την πιστέψουμε!

Εύχομαι από καρδιάς, καλή ψυχική ανάσταση και ότι η .. ελπίδα θα φέρει κάποια “άνοιξη”!

Χρόνια πολλά σε όλους !

*Ο Μαρίνος Κοτσογιάννης είναι των ομάδων παίδων – εφήβων – ανδρών (Γ΄ Εθνική Κατηγορία) του Γ.Σ. Βόλου (Αγωνιστική περίοδος 1990 – 1991).

Προπονητής βόλεϊ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ από το 2001 μέχρι το 2013, με σημαντικότερη διάκριση την άνοδο και συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Πρώην Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής και Β΄ Προπονητής της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 2006 στην πόλη Buzau της Ρουμανίας.

Μέλος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης) με συνεχή επιμόρφωση.

Γραμματέας της Ε.Π.Φ.Α. (Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) Νομού , από το 2011.

"Αλιεύοντας" την είδηση