Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021
Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021

Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021

Την 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριο χώρο οι ετήσιες Προαγωγικές Εξετάσεις 1ου7ου επιπέδου, της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo Κarate.

Στις έλα μέρος επιλεγμένοι μαχητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, Ανώτατου Εκπαιδευτή ( Sifu ) και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Λαγού.

Οι Mαχητές εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, ς και εκρηκτικότητας.

Τέλος κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting). Mετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν σπασίματα σανίδων [tameshiwari], όπως επίσης και το καθιερωμένο εσωτερικό Πρωτάθλημα της Ακαδημίας στην τεχνοτροπία της Πλήρους Επαφής, και φέτος παίχτηκαν περισσότεροι από 30 αγώνες ανάμεσα στους Μαχητές της Ακαδημίας.

Οι επιτυχόντες του 1ου επιπέδου είναι: Μάλλη Χ., Σδρόλιας Α., Παπαρούνας Κ., Μαρούλης ., Γκουτσιούδης Γ.

Του 3ου επιπέδου είναι: Κατσιπουρνιά Σ., Σμουλιώτης Ν.

Του 4ου επιπέδου είναι: Μπαρμπούτας Ζ., Κατσικογιάννης Σ., Σταματιάδη Α.

Του 5ου επιπέδου είναι: Κάλλης Κ. του 6ου επιπέδου: Ζαρώνης Γ. και του 7ου επιπέδου, Μαύρης ζώνης, Κουτσικός Δημήτρης.

Ευχαριστούμε τον Πολύζο Σ., και Δημητρίου Λ., για την τους στην διεξαγωγή των φετινών εξετάσεων της Ακαδημίας. Αξίζει να σημειωθεί πως στα 10 χρόνια λειτουργίας της Σχολής φέτος δόθηκε η 1η Μαύρη ζώνη.

Όσοι βρίσκονται στο χώρο των Πολεμικών Τεχνών αντιλαμβάνονται αναμφίβολα την ποιότητα αυτής της αναλογίας χρόνων για το ανώτερο επίπεδο ζωνών όπως αυτό της Μαύρης ζώνης.

Το ελληνικό S.G.T Kempo είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην και το μοναδικό στην πόλη του που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους μαχητές που κατάφεραν να προαχθούν στο επόμενο επίπεδο αλλά και τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την άψογη και την σωστή καθοδήγηση αυτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση