Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo
Αποτελέσματα  Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo

Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo

Το Σάββτο 4 Ιουλίου πργματοποιήθηκαν σε υπαίθριο χώρο οι ετήσιες Προαγωγικές Εξετάσεις 1ου6ου επιπέδου, της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T Kempo.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος επιλεγμένοι μαχητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή ( Sifu ) και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Λαγού.

Οι Mαχητές εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, ς και εκρηκτικότητας.

Τέλος κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting).

Mετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν σπασίματα σανίδων [tameshiwari], όπως επίσης και το καθιερωμένο εσωτερικό Πρωτάθλημα της Ακαδημίας στην τεχνοτροπία της Πλήρους Επαφής  και φέτος παίχτηκαν περισσότεροι από 30 ανάμεσα στους Μαχητές της Ακαδημίας.

Οι επιτυχόντες του 1ου επιπέδου είναι: Λιάγκος Α. Του 2ου επιπέδου είναι: Κατσιπουρνιά Σ., Πλιακογιάννη Ε. Του 3ου επιπέδου είναι: Μπαρμπούτας Ζ., καγκούδης Α., Κατσικογιάννης Σ., Σταματιάδη Α., τούσιας Κ. Του 4ου επιπέδου είναι: Κάλλης Κ. Του 5ου επιπέδου είναι: Ζαρώνης Γ. και του 6ου επιπέδου: Κουτσικός Δ.

Το S.G.T Kempo είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη του που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Σ του συλλόγου συγχαίρει τους μαχητές που κατάφεραν να προαχθούν στο επόμενο επίπεδο αλλά και τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την άψογη προετοιμασία και την σωστή καθοδήγηση αυτών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση