Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo
Αποτελέσματα  Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo

Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo

Το Σάββατο 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριο χώρο οι ετήσιες Προαγωγικές Εξετάσεις 1ου6ου επιπέδου, της Aκαδημίας Επαγγελματικής Αυτοάμυνας, Mάχης στο δρόμο και Οπλοχρησίας του Ελληνικού S.G.T .

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος επιλεγμένοι μαχητές του υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή ( Sifu ) και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Θανάση Λαγού.

Οι Mαχητές εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας.

Τέλος κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting).

Mετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν σπασίματα σανίδων [tameshiwari], όπως επίσης και το καθιερωμένο εσωτερικό Πρωτάθλημα της Ακαδημίας στην τεχνοτροπία της Πλήρους Επαφής  και φέτος παίχτηκαν περισσότεροι από 30 αγώνες ανάμεσα στους Μαχητές της Ακαδημίας.

Οι επιτυχόντες του 1ου επιπέδου είναι: Λιάγκος Α. Του 2ου επιπέδου είναι: Κατσιπουρνιά Σ., Πλιακογιάννη Ε. Του 3ου επιπέδου είναι: Μπαρμπούτας Ζ., Γκαγκούδης Α., Κατσικογιάννης Σ., Σταματιάδη Α., Ντούσιας Κ. Του 4ου επιπέδου είναι: Κάλλης Κ. Του 5ου επιπέδου είναι: Ζαρώνης Γ. και του 6ου επιπέδου: Κουτσικός Δ.

Το ελληνικό S.G.T είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα στην Ελλάδα και το μοναδικό στην πόλη του Βόλου που εκπαιδεύει τους μαχητές του σε συνθήκες πραγματικής μάχης στον δρόμο (streetfighting), καταστώντας τους ικανούς να αντιμετωπίσουν πραγματικές απειλές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, λόγω των ρεαλιστικών συνθηκών που βιώνουν σε προπονητικό επίπεδο όπως: οπλομαχία, αφοπλισμοί, μάχη σε κλειστούς χώρους, πολλαπλοί αντίπαλοι.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους μαχητές που κατάφεραν να προαχθούν στο επόμενο επίπεδο αλλά και τον εκπαιδευτή του συλλόγου για την άψογη προετοιμασία και την σωστή καθοδήγηση αυτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

  • Το καλώδιο που προκαλεί ηλεκτροσόκ στην Τουρκία #διασύνδεσηΕλλάδαςΑιγύπτου - https://t.co/Qe8AwPiHrJ -

  • Ο Χρ. Τριαντόπουλος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής - https://t.co/ikFblc6jw1… -

"Αλιεύοντας" την είδηση