Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αποτελέσματα 3ου εσωτερικού πρωταθλήματος Σ.Ε. Βόλου
Αποτελέσματα 3ου εσωτερικού πρωταθλήματος Σ.Ε. Βόλου

Αποτελέσματα 3ου εσωτερικού πρωταθλήματος Σ.Ε. Βόλου

Ολοκληρώθηκε το 3ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου που αφορά το 2020. Το πρωτάθλημα ήταν 7 γύρων και οι παρτίδες παίχθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου στο Αθλ. κέντρο «Β. » Γλάδστωνος με Ρ. ου.

Συμμετείχαν 14 εκ των οποίων οι δυο είχαν προσκληθεί και κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο έως και την τελευταία παρτίδα κάτι που αποτυπώθηκε και στις φωτό που έχουμε αναρτήσει.

Παρά την αναμφίβολη ποιότητα του τελικού νικητή Draci Robert που έχει μεταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στο σύλλογο, για τις υιπες θέσεις έπρεπε να διεξαχθεί και ο τελευταίος γύρος για να αναδείξει τους τελικούς νικητές.

Έτσι τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Β. Κορώνας με νίκη επί του Γ. Χατζηπολίτη που αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία >60 και 5ος στη γενική βαθμολογία. Την τρίτη θέση βάσει των κριτηρίων, απέσπασε ο Ηλ. Στασινός που ισοβάθμησε με τον νεαρό Μαρ. Αγραφιώτη που κατετάγη 4ος.

η θέση βρέθηκε ο Δ. Πετρούλιας με ισόβαθμους τους Κ. ικολόπουλο και Ζ. Μαρίτση.

Η συνέχεια ανήκει στους Π. Κουτσουβέλη και Θ. Μπουγά και τον πίνακα της βαθμολογίας συμπλήρωσαν ο Χρ. Δημόπουλος και οι Μ. Πολυμέρου και ο Αγγ. Φωτεινάκης.

Τη των συναντήσεων έφερε σε πέρας ο Γιάννης Σκοτεινιώτης. Με τη συμπλήρωση των τελευταίων παρτίδων, έγιναν οι απονομές των βραβείων, των επάθλων και των αναμνηστικών συμμετοχών από τους Θανάση Κουτίδη, Γιώργο Καβούρη και Γιώργο Χατζηπολίτη.

Όλα τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει ο καθένας στο λινκ: https://chess-results.com/tnr504120.aspx?lan=19

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση