Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του «Η ΝΙΚΗ».

Ξεκίνησε με μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων “ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ” που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές και επιδόσεις, και συνεχίστηκε με συμμετοχή σε διοργανώσεις όπου οι κολυμβητές -τριες της ομάδας μας πραγματοποίησαν μεγάλες επιτυχίες βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις  τους κι επιτυγχάνοντας πανελλήνια ρεκόρ .

Εξίσου σημαντικές οι διακρίσεις των παιδιών της προαγωνιστικής που  κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι λιλιπούτειοι κολυμβητές των τμημάτων εκμάθησης κι ακαδημιών, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της κολύμβησης από καταξιωμένους προπονητές, αναπτύσσοντας δεξιότητες μέσα κι από που πραγματοποιήθηκαν.

Μεγάλος αριθμός αθλητών   βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΕ τού Δήμου .

Εξαιρετική, ήταν η εμφάνιση του τμήματος, στο πανελλήνιο σχολικό με πρωτιές από τα παιδιά που συμμετείχαν.

Αθλητές της ομάδας  συμμετείχαν σε διεθνείς αποστολές με την και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις φορώντας το εθνόσημο και τιμώντας τον σύλλογο.

Η αγωνιστική κορυφώθηκε με τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών, που η ομάδα κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κι εκπροσωπήθηκε με μία άκρως επιτυχημένη αποστολή, στο Εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.

Μέσα από τις (Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Αποκριάτικος χορός, κοπή πίτας) που το τμήμα οργάνωσε με απόλυτη , γονείς κι αθλητές περάσαμε χαλαρές στιγμές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση