Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά 2018 – 2019 για το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Ξεκίνησε με μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων “ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ” που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές και επιδόσεις, και συνεχίστηκε με συμμετοχή σε διοργανώσεις όπου οι κολυμβητές -τριες της ομάδας μας πραγματοποίησαν μεγάλες επιτυχίες βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις  τους κι επιτυγχάνοντας πανελλήνια ρεκόρ .

Εξίσου σημαντικές οι διακρίσεις των παιδιών της προαγωνιστικής που  κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι λιλιπούτειοι κολυμβητές των τμημάτων εκμάθησης κι ακαδημιών, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της κολύμβησης από καταξιωμένους προπονητές, αναπτύσσοντας δεξιότητες μέσα κι από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Μεγάλος αριθμός αθλητών   βραβεύθηκε στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ τού Δήμου Βόλου .

Εξαιρετική, ήταν η εμφάνιση του τμήματος, στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με πρωτιές από τα παιδιά που συμμετείχαν.

Αθλητές της ομάδας  συμμετείχαν σε διεθνείς αποστολές με την εθνική ομάδα και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις φορώντας το εθνόσημο και τιμώντας τον σύλλογο.

Η αγωνιστική επιτυχία κορυφώθηκε με τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών, που η ομάδα κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα κι εκπροσωπήθηκε με μία άκρως επιτυχημένη αποστολή, στο Εθνικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.

Μέσα από τις εκδηλώσεις (Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Αποκριάτικος χορός, κοπή πίτας) που το τμήμα οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, γονείς κι αθλητές περάσαμε χαλαρές στιγμές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση