Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απολογισμός του 2019 από τον ΣΔΥ Βόλου
Απολογισμός του 2019 από τον ΣΔΥ Βόλου

Απολογισμός του 2019 από τον ΣΔΥ Βόλου

  Δράση σε κάθε επίπεδο, αριθμοί που ξεπερνούν και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη

Τον καθιερωμένο απολογισμό του έτους που φεύγει πραγματοποίησε και φέτος ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Οι αριθμοί στο 2019 εκτοξεύθηκαν σε επίπεδα που ίσως ακόμη και ο πιο αισιόδοξος δεν θα φανταζόταν. Και είναι ακόμη η αρχή, καθώς με βάση τη δυναμική που αναπτύσσει ο ΣΔΥ Βόλου και το τρέξιμο που είναι το πιο δημοφιλές ατομικό σπορ στον πλανήτη και βάση κάθε άλλου αθλήματος, είναι βέβαιο πως τα επόμενα χρόνια οι αριθμοί αυτοί θα πολλαπλασιάζονται.

40 νέα μέλη γράφτηκαν στον σύλλογο μέσα στο έτος, και ο ΣΔΥΒ αριθμεί πλέον 315 ενεργές παρουσίες. 220 ήταν οι διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που μετείχε ο ΣΔΥΒ μέσα στο 2019 (294 μαζί με τους παράλληλους αγώνες), έναντι 164 το 2018, 165 το 2017, 135 το 2016. Με 159 δρομείς έτρεξε ο σύλλογος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετείχε με 144, 124, 102 αντίστοιχα, αριθμοί που επίσης αποτελούσαν ρεκόρ. Την πανελλήνια αναγνώριση απέσπασε ο Ημιμαραθώνιος Βόλου δεχόμενος αποστολές από δεκάδες συλλόγους δρομέων από την Ελλάδα και 55μελη αποστολή από την Κύπρο και τον αδελφοποιημένο με τον ΣΔΥΒ σύλλογο Ευ Ζην Λεμεσού. Για πρώτη φορά ο αγώνας απέκτησε φιλανθρωπική χροιά, και 2.000 ευρώ δόθηκαν από τις συμμετοχές των δρομέων στην Κιβωτό του Κόσμου Βόλου σε μια πολύ ωραία εκδήλωση. Η αντίστοιχη δράση για το 2020 ορίστηκε από τον ΣΔΥΒ για το Ορφανοτροφείο Βόλου. Τα δύο Ιδρύματα θα λάβουν σημαντικά ποσά επίσης από τη συμμετοχή στους Μαραθωνίους Αθήνας 2019 και 2020 καθώς υποδείχθηκαν από τον ΣΔΥΒ στην Ομοσπονδία των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ, ιδρυτικό μέλος της οποίας είναι ο σύλλογος.

Και στο 2019 ο ΣΔΥ Βόλου διοργάνωσε, υποστήριξε ή συμμετείχε σε κάθε αγώνα που έγινε στη Μαγνησία. Συνεργάστηκε άψογα με όλους τους φορείς, τον Δήμο Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λιμενικό, Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, Λέσχη Εθελοντών Βόλου, τα και συλλόγους της περιοχής, τις επιχειρήσεις που ήταν χορηγοί του συλλόγου και των αγώνων του, τις εφημερίδες, sites, ΜΜΕ που προέβαλαν τις δραστηριότητες του ΣΔΥ Βόλου και τους ευχαριστεί όλους. Εξίσου συνεργάστηκε με την Ομοσπονδία των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ, τον ΣΜΝ Λάρισας, ΣΔ Τρικάλων, ΣΔ Καρδίτσας, ΑΠΣ Ζευς Πιερίας, και όλα τα της Ελλάδας, όπως και με τις Οργανωτικές Επιτροπές των Μαραθωνίων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και όλων των διοργανώσεων, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Επίσης από τη Μαγνησία με τις διοργανώσεις των αγώνων Καλών Νερών, Σκιάθου, Αλοννήσου, Βελεστίνου, ΕΟΣ Αλμυρού, Ultra Pelion Trail, Αναπτυξιακό-Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Δράκεια». Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στη συνεργασία που αναπτύχθηκε με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, με το οποίο συνδιοργανώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Σάμιου για τον Στέλιο Κυριακίδη. Στο Σχολείο έγιναν πολλές συνεδριάσεις του συλλόγου, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκεί αθλητική δράση για τους μαθητές στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας Αθλητισμού σε συνεργασία των ΣΔΥΒ, ΣΔΕ, Europe Direct και Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τον Μάιο ο ΣΔΥΒ υποστήριξε το ποδηλατικό Brevet Πηλίου 200 χιλιομέτρων που διοργάνωσε το Σ.Δ.Ε., κάτι που θα επαναληφθεί και το 2020. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συνεργασία στον διευθυντή στου σχολείου και δρομέα μέλος του συλλόγου Λίνο Βίγκλα.

Στις κυριότερες στιγμές του 2019 για τον ΣΔΥ Βόλου συγκαταλέγονται η συμμετοχή με 159 αθλητές και αποστολή 200 ατόμων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στις 9-10 Νοεμβρίου, η διοργάνωση του 5ου Ημιμαραθωνίου Βόλου και του παράλληλου 26ου Δρόμου 5χλμ και του παιδικού αγώνα στις 20 Απριλίου που έχοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ενίσχυσε στο μέγιστο τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας. Στη Μαγνησία ο σύλλογος μετείχε ακόμη στους εξής αγώνες:

18 Μαΐου 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού 40 συμμετοχές
16 Ιουνίου 14ο Alonissos Challenge
15 Σεπτεμβρίου 5ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών, 85 συμμετοχές, 17 θέσεις στο βάθρο γενικής και κατηγοριών
22 Σπετεμβρίου 8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη
6 Οκτωβρίου Τρέχω για την Φλόγα Βόλος. Οι χιλιάδες συμμετέχοντες κατέκλυσαν τη παραλία του Βόλου και με το συμβολικό ποσό συμμετοχής 3 ευρώ όπως και με την αγορά αναμνηστικών από το περίπτερο της Φλόγας προσέφεραν σημαντική βοήθεια στο ίδρυμα.
την ίδια ημέρα 3ος Αγώνας Δρόμου «Almyros City – Zerelia Lakes», 68 συμμετοχές, 22 θέσεις στο βάθρο γενικής και κατηγοριών
13 Οκτωβρίου Ρήγειος Δρόμος Βελεστίνο 18 θέσεις στο βάθρο γενικής και κατηγοριών
16-17 Νοεμβρίου Ultra Pelion Trail 51 συμμετοχές
15 Δεκεμβρίου 18ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Θυσίας Αγριά-Δράκεια 47 συμμετοχές, όλες οι θέσεις στο βάθρο γενικής ανδρών και γυναικών από τον ΣΔΥΒ.
4ο Volos Santa Run 28 Δεκεμβρίου
Ο ΣΔΥΒ συμμετείχε επίσης στην 17η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πέρασε από τον Βόλο την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ο ΣΔΥ Βόλου ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας για ακόμη μία χρονιά έχοντας τις εξής συμμετοχές στο εξωτερικό:
Βάσω Τασιώνη Ημιμαραθώνιος Νάπολι 24/2 και Μαραθώνιος Ρώμης 7/4
Μάνος Τζώρτζης Ημιμαραθώνιος Βελιγραδίου 13/4
Γιάννης Μυλωνάς Ημιμαραθώνιος Ντίσελντορφ 28/4
Γιάννης Κλόκας τρίαθλο Xterra Μάλτας 19/5, Xterra Switzerland 29/6, Xterra Τσεχίας 3/8
Άρτεμις Φιλίππου Ημιμαραθώνιος Ελσίνκι 8/6
Ηλίας Πατσαρούχας Ημιμαραθώνιος Βουδαπέστης 8/9
Στράτος Συμεωνίδης Βενετία Ευρωπαϊκό Βετεράνων 8/9, Βουκουρέστι Βαλκανικό Βετεράνων 21-22/9 όπου στη σκυτάλη πέτυχε βαλκανικά ρεκόρ της κατηγορίας Μ65
Κώστας Μαγαλιός, Νίκος Κρητικός, Άσπα Μανταλιανού Mainova Frankfurt Marathon 27/10, επίσης και ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αλμυρού Χρήστος Ζαβός
Σε 4 αγώνες στην Κύπρο έτρεξε στο 2019 η Ελένη Πρατσή.

Εντός Ελλάδας, οι πλέον πολυπληθείς αποστολές του ΣΔΥ Βόλου που έφτασαν από 10 ως και 159 συμμετοχές και χωρίς να υπολογίζονται οι αγώνες στη Μαγνησία, ήταν οι εξής:
159 συμμετοχές (111 άνδρες και 48 γυναίκες) στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 9-10 Νοεμβρίου
58 στον 12ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων 17/3
(την ίδια μέρα ακόμη 9 στον 8ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αθήνας)
42 στον Ημιμαραθώνιο Ράξας Τρικάλων 1/12
40 στον Ιπποκράτειο Δρόμο Λάρισας 5/5,
και την ίδια μέρα 10 στον 10ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος Ανόπαια Ατραπός στο Όρος Καλλίδρομο
32 στον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» 31/3
και 32 την ίδια μέρα στο Run Greece Λάρισα
32 στον 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου του ΑΠΣ Ζευς Πιερίας στην Κατερίνη 3/3.
(Την ίδια μέρα άλλοι 7 στον 2ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας.)
32 στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 19/10
31 στον 7ο Αχίλλειο Άθλο Φάρσαλα 29/9
28 στον 17ο Ημιμαραθώνιο Τύρναβος-Λάρισα 8/12
24 στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» 14/4
και 21 την ίδια μέρα στον 4ο Πλαστήριο Δρόμο Καρδίτσας
23 στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 21-22/9
22 στο 1ο Galactico Lakeside Run Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα 9/6 και βράβευση ως η πολυπληθέστερη ομάδα
21 στο 3ο Plastira's Lake Trail Race7/4
21 στο 1ο Stylida City Race 13/7
16 στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Βερδικούσιας Λάρισας 9/6
15 στον 14ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα 8/12
13 στο 1ο Larissa Night Run 12/10
11 στον 1ο Αγώνα Δρόμου Φαλαναίων 19/5
και επίσης 10 στο 1ο Sykourio Trail 18/5
(και 9 στο Ursa Trail Μέτσοβο 18-19/5)
10 στον 16ο Τιτάνιο Δρόμο Παλαμά 27/10
Από αυτούς τους αγώνες, εκδρομή με λεωφορείο έγινε στους αγώνες Κατερίνης, Τρικάλων, Σπερχειάδας, Galactico, Ράξας, Τυρνάβου. Διήμερη εκδρομή με δύο λεωφορεία και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων κοντά στο Καλλιμάρμαρο έγινε στον Μαραθώνιο Αθήνας. Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την επιχορήγηση της αποστολής, τη Μάρθα Ξηροφώτου που επιμελήθηκε την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων.

Αναλυτικότερα, αυτές ήταν οι περιοχές της Ελλάδας πλην της Μαγνησίας στις οποίες έτρεξαν στο 2019 σε μία ή σε περισσότερες διοργανώσεις οι δρομείς του ΣΔΥΒ: Αγιά, Αγία Παρασκευή (Υμηττός), Άγιος Κοσμάς Αττικής, Αθήνα, Αιγάλεω, Αιγιαλεία, Αίγινα, Ακραίφνιο, Αλεξανδρούπολη, Αλεποχώρι Αττικής, Αλμωπία, Άλσος Βεΐκου, Άλσος Δαφνίου Αττικής, Αμφιλοχία, Αντίκυρα Βοιωτίας, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, Αράχοβα, Αρκαλοχώρι Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Αρκοχώρι Νάουσας, Ασβεστόπετρα Κοζάνης, Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου, Δήμος Αποκορώνου Χανίων, Αυγερινός Κοζάνης, Βαρυμπόμπη, Βεργίνα, Βερδικούσια Λάρισας, Όρος Βέρμιο, Βέροια, Βίδρα Τζουμέρκων, Βόνιτσα, Βουλιαγμένη, Βροντού Ολύμπου, Βώλακας Δράμας, Γεντίκι Λάρισας, Γιαννιτσά, Γλυφάδα, Γοργοπόταμος, Δεσκάτη, Δεσφίνα, Δολίχη Ελασσόνας, Δράμα, Έδεσσα, Ελάτη Τρικάλων (Koziakas Race), Εμπόριο Εορδαίας, Ζαγόρι, Ζήρεια Κορινθίας, νήσος Ηρακλειά, Θεοδώριανα Άρτας, Θερμοπύλες, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Ιωάννινα, Καβάλα, Κατερίνη, Καλαμάτα, Καλαμπάκα-Τρίκαλα, ΟΑΚΑ, Όρος Καλλίδρομο, Καλλιθέα, Καλογριά Πάτρας, Καλύβια Ελασσόνας, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καρυδίτσα Κοζάνης, Καστράκι Γρεβενών, Καυτατζόγλειο Στάδιο, , Κερασιά Κοζάνης, Κίσσαβος, Κοζάνη, Κοκκινοπηλός Ελασσόνας, Κορινός Πιερίας, Κρανώνας Λάρισας, Κρυονέρι Αττικής, Λαιμός Βουλιαγμένης, Λαμία, Λάρισα, Λευκοπηγή Κοζάνης, Λιβαδειά, Λιτόχωρο, Λουτράκι, Λυκαβηττός, Μακροχώρι Ημαθίας, Μαλακάσα, Λίμνη Μαραθώνα, Μαυρομάτι Καρδίτσας, Μαρούσι, Μενδενίτσα, Μεσημέρι Έδεσσας, Μεσσήνη, Μετέωρα, Μέτσοβο, Μορφοβούνι Λίμνης Πλαστήρα, Λίμνη Μπελέτσι Αττικής, Μώλος Φθιώτιδας, Νάουσα, Νεάπολη Κοζάνης, Νέα Τραπεζούντα Πιερίας, Νεμέα, Νεράιδα Δολόπων Καρδίτσας, Κάτω Νευροκόπι, Κρύα Βρύση Πέλλας, Ναύπλιο, Ξάνθη, Ξηρολίβαδο Βέροιας, Οίτη, Όλυμπος, Όρλιακας, Παλαιό Φάληρο, Παλιοχώρι Αμφίκλειας, Παλαμάς, γήπεδο Πανελληνίου ΓΣ, Παρανέστι Δράμας, Παρνασσός, Πάρνηθα, Μετόχι Πάρνηθας, Πάτρα, Παύλιανη Φθιώτιδος, Παχτούρι Τρικάλων, Πεντέλη, Πεπονιά Κοζάνης, Λίμνη Πλαστήρα, Παλαιοί Πόροι Πιερίας, , Πετρούπολη Αττικής, Πηγή Τρικάλων, Όρος Ποικίλο Αττικής, Ποντινή Γρεβενών, Πτολεμαΐδα, Πύδνα, Πυλαία, Πύργοι Εορδαίας, Ραμνούς Αττικής, Ράξα Τρικάλων, Ράχες, Ραψάνη, Ρέθυμνο, , Ρύμνιο Κοζάνης, Σαραντάπορο, Σέλι, Σκιάθος, Σκύρος, Σμόκοβο, Σοφικό Κορινθίας, Σπερχειός, Συκούριο Λάρισας, Στυλίδα, Συρράκο Ιωαννίνων, Σφακιά Κρήτης, Σχινιάς, Ταΰγετος, Τείχιο Δωρίδος, Τήνος, Τρίκαλα, Τσαριτσάνη, Τύρναβος, Λάρισας, Φάρσαλα, Φλάμπουρο Φλώρινας, Χορτιάτης Θεσ/κης, Ψάθα Μεγάρων, Ωραιόκαστρο.

Ανάμεσα στις μεγαλύτερες στιγμές στο 2019 ανέρχονται η ένταξη στη λίστα των καλύτερων Ελληνίδων μαραθωνοδρόμων για τις Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Κατερίνα Τσάγγαρη με τις επιδόσεις τους στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή του Νίκου Σιδηρόπουλου στο Σπάρταθλο έστω και αν δεν το τερμάτισε, κάτι που είχε πετύχει το 2016. Το πανελλήνιο ρεκόρ στα μέτρα στην ηλικιακή κατηγορία Μ65 από τον Στράτο Συμεωνίδη με 13”60 στο στάδιο του Πανελληνίου ΓΣ στις 20 Οκτωβρίου. Υπερμαραθώνιους αγώνες βουνού ή ασφάλτου τερμάτισαν οι Νίκος Σιδηρόπουλος (2ος στα χλμ Ψάθας τον Φεβρουάριο), Απόστολος Μπαρμπούλης, Χρήστος Τσιτσιγιάννης, Θανάσης Αλεξίου, Γιώργος Γερογιάννης, Μάρθα Ξηροφώτου. Μεγάλη διάκριση κατέγραψε στις 19 Μαΐου ο Γιάννης Κλόκας στη Μάλτα στο τρίαθλο Xterra, καθώς αναδείχθηκε νικητής στη γενική κατάταξη στον sprint distance. 17 λεπτά μόλις μετά την έλευση του 2019, ήρθε η πρώτη πρωτιά για τον ΣΔΥΒ από τον Νίκο Σκούταρη, στον πρωτοχρονιάτικο αγώνα που έγινε πάνω στην αλλαγή του έτους στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Την πιο συγκινητική στιγμή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας αποτέλεσε η συμμετοχή με την αποστολή του ΣΔΥΒ του τυφλού δρομέα Γιώργου Παρίσση που τερμάτισε τα 42.195 μέτρα συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Γιακάκογλου. Το ίδιο επανέλαβαν στον Ημιμαραθώνιο Ράξας τη 1η Δεκεμβρίου.

25 δρομείς του συλλόγου, ένας ακόμη αριθμός ρεκόρ, αναδείχθηκαν νικητές στη γενική κατάταξη σε αγώνες. Αυτοί ήταν οι Ζήσης Τσουρέλης, Τόλης Κουτσουμπές, Αμβρόσιος Δημητριάδης, Χρήστος Αγνουσιώτης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Αχιλλέας Γιαννούλας, Αλέξης Παπαλεξίου, Νίκος Σκούταρης, Ζαφείρης Πανόπουλος, Γιάννης Κλόκας, Κατερίνα Καραντζιά, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Κατερίνα Τσάγγαρη, Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης, Χριστίνα Κατζουράκη, Αχιλλέας Καλαμάκης, Μάρθα Ξηροφώτου, Εύη Μυλωνά, Βάνα Σπύρου, Ευαγγελία Παπαχρήστου, Ελένη Πρατσή, Μαρία Μακροθανάση, Αλεξία Τζήμου, Στράτος Συμεωνίδης, Κώστας Παλάντζας. Οι ίδιοι καθώς και οι Γιώργος Καλαντζής, Κώστας Σκοτίδης, Κώστας Μαγαλιός, Νίκος Μόσιος, Γιάννης Γκαβαρδίνας, Γιώργος Αντωνίου, Πέτρος Γεωργούλας, Γιάννης Χαχούδης, Νίκος Ορφανός, Στέργιος Κουσκουρίδας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Τσεκερίδης, Μιχάλης Κατσαρός, Βασίλης Μπάρδας, Ταξιάρχης Λιτσόπουλος, Θεόδωρος Στόρτος, Θωμάς Μαλιαχόβας, Ηλίας Πατσαρούχας, Μιχάλης Άκερμαν, Μαρία Διαμαντοπούλου, Βάσω Τασιώνη, Ευδοκία Μαρκά, Ευμορφία Ντόβα, Δήμητρα Κωστή, Τζώρτζια Ιωάννου, Τόνια Τσιρογιάννη, Αγγέλα Αντωνίου, Χριστίνα Σινιώρη, Ρίτσα Ρούστα, Κατερίνα Putz, Ηρώ Καρασμάνογλου, Νεραντζούλα Πραγματευτή, Έλλη Τασιά τερμάτισαν επίσης πρώτοι ή στη τριάδα της κατηγορίας τους σε πολλούς αγώνες.

Η χρονιά ξεκίνησε με μια φαντασμαγορική εκδήλωση (27 Ιανουαρίου) όπου ο ΣΔΥ Βόλου γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του παράλληλα με την κοπή πίτας. Το παρόν έδωσαν εκτός από τα εκατοντάδες μέλη του ΣΔΥΒ και τις οικογένειές τους, πολλοί επίσημοι, και προσκεκλημένοι από συλλόγους της Ελλάδας. Βραβεύθηκαν μέλη του συλλόγου που ήταν στον ΣΔΥΒ από τα πρώτα χρόνια, και 10 νεότερα μέλη για την προσφορά και για τις επιτυχίες τους. Στις 15 Φεβρουαρίου ο ΣΔΥΒ βραβεύθηκε από τον ΕΟΣ Αλμυρού στην εκδήλωση κοπής πίτας του στον Αλμυρό. Τα Ρήγεια 2019, παιδικοί αγώνες στίβου, πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Βελεστίνου το απόγευμα της ς 19 Μαΐου και ο ΣΔΥ Βόλου υποστήριξε όπως πάντα τη διοργάνωση με , ενώ αγωνίστηκαν παιδιά δρομέων του συλλόγου. Στον Δόλιχο Δρόμο στη Δολίχη Ελασσόνας στις 21 Ιουλίου η διοργάνωση επιφύλασσε στον ΣΔΥΒ τιμητική βράβευση με ονομαστικό κύπελλο. Στις δύο συνελεύσεις της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων ΕΟΣΛΜΑ-Υ στη 1 Ιουνίου και στις 14 Δεκεμβρίου εκπροσωπήθηκε ο ΣΔΥΒ από τον Κώστα Παλάντζα, στη 2η και από τον Σπύρο Τρύφωνος. Στις 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ΣΔΥ Βόλου και αναδείχθηκε το νέο ΔΣ αποτελούμενο από τους: Πρόεδρος Παλάντζας Κώστας, Αντιπρόεδρος Παπαχρήστου Ευαγγελία, Γραμματέας Αντωνίου Γιάννης, Ειδικός γραμματέας Μπάρδας Χαράλαμπος, Ταμίας Τρύφωνος Σπύρος, Έφορος Μήλιος Νίκος, Μέλη Κουτσουμπές Απόστολος, Ζήσης Παντελής, Καραδημητρίου Στάθης.

Ο ΣΔΥΒ ποτέ δεν θα ξεχάσει τον αείμνηστο πρόεδρό του Δημήτρη Κοντογιάννη. Στη μνήμη του έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στους αγώνες της πρώτης βδομάδας του Ιουλίου, όταν συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή. Όλοι οι αγώνες του 6ου Ημιμαραθωνίου Βόλου (25 Απριλίου 2020) θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του προέδρου και δρομέα του ΣΔΥ Βόλου που τίμησε το άθλημα και τον σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Από όλα όσα επιτεύχθηκαν στο 2019, από όλα όσα έγιναν βήμα-βήμα στα 31 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου μέχρι να φτάσει ο ΣΔΥΒ εδώ, τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την απίστευτη συνοχή, τη συνεργασία, την αλληλοβοήθεια, την υποστήριξη σε κάθε δράση από το σύνολο των ενεργ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση