Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας η Νίκη στο πόλο
Απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας η Νίκη στο πόλο

Απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας η Νίκη στο πόλο

 Ήττ 5-10 πό τον ΟΦΘ στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου

Με μοναδικό στόχο την νίκη για να φέρει την σειρά και πάλι στην έδρα της θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη σήμερα 01/07 η ανδρική ομάδα του τμήματος ς της ς Βόλου.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς την Παρασκευή 29/06 η ομάδα του ΟΦΘ έφυγε από τον Βόλο «σπάζοντας» το πλεονέκτημα έδρας που είχε κερδίσει η ομάδα της ς και πλέον θεωρείται φαβορί για την άνοδο.

Η πρώτη περίοδος της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη και βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με 1-1. Ένα επιμέρους 0-4 που έκαναν οι Θεσσαλονικείς στις αρχές της δεύτερη περιόδου «σόκαρε» την ομάδα της Νίκης, που αναγκάστηκε να κυνηγάει μια ομάδα πολύ έμπειρη για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, μη καταφέρνοντας ποτέ να πλησιάσει τους φιλοξενούμενους σε απόσταση μικρότερη των 2 τερμάτων.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο της Νίκης Δημήτρης Γλούμης που πέτυχε 4 τέρματα.

– ΟΦΘ 5-10 (1-1, 1-4, 2-2, 1-3)

(Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ(1), Γκανάτσιος, Αλεξανδρής, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Κανάκης, Γλούμης(4), Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Βάτσος.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς διεξάγεται την 01/07 στις 20:00 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της που κατέκλυσαν το κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, δίνοντας μεγάλη στήριξη στην ομάδα , για την άψογη συμπεριφορά τους. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή μετά το τέλος της αναμέτρησης όπου οι παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδας χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν από όλους τους θεατές της αναμέτρησης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση