Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Απολαυστικό ποδόσφαιρο στο “Βασδέκειο”
Απολαυστικό ποδόσφαιρο στο “Βασδέκειο”

Απολαυστικό ποδόσφαιρο στο “Βασδέκειο”

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στο Βασδέκειο Στάδιο, έλαβε χώρα ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ και Γαλλικών Αμφίβιων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της ασκήσεως ALEXANDER THE GREAT 2020, με σκορ 4 -2.

Ο φιλικός αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και για τη σύσφιξη των διασυμμαχικών σχέσεων.

Το εντυπωσιακό θέαμα παρακολούθησαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, το επιτελείο του, αξιωματικοί και οπλίτες της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, αντίστοιχη αντιπροσωπεία των Γαλλικών Δυνάμεων, καθώς και συγγενείς των παικτών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του «Βασδέκειου» και στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας προηγήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών και διακριτικών μεταξύ των ομάδων και του Δήμου Βόλου, τον οποίο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Ζέρβας και στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση