Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αποκατάσταση διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ
Αποκατάσταση  διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ

Αποκατάσταση διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ

«Η Πολιτεία θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος». Αυτό απάντησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής σχετικά με την αποκατάσταση του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου πτυχιούχων των ΤΕΦΑΑ, σε σχετική αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου.

Ο υφυπουργός προσθέτει ακόμη ότι θα προβεί επιπλέον σε νομοθετική ρύθμιση αυτού του θέματος καθόσον θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του Κράτους δεν εκχωρούνται σε φορείς. Επίσης υπόσχεται ότι θ΄ανακτηθούν και όσες αρμοδιότητες έχουν κακώς έως σήμερα εκχωρηθεί.

Στην απάντησή του ο κ. Κοντονής αναγνωρίζει το σοβαρό θέμα που έχει ανακύψει μετά την εφαρμογή του ν.3479/2006, άρθρο 29 παρ.12 και επισημαίνει ότι η άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή επιτρέπεται μόνο στον κάτοχο άδειας, που χορηγείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η απόφαση χορήγησης της άδειας αυτής κοινοποιείται στην οικεία αθλητική ομοσπονδία, η οποία τηρεί μητρώο προπονητών για κάθε κλάδο άθλησης, καθώς και στον οικείο σύνδεσμο ή Ομοσπονδία Προπονητών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση