Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » “Αποκαλυπτήρια” της ΝΙΚΗΣ στο Valis (Φωτορεπορτάζ – Δηλώσεις)

“Αποκαλυπτήρια” της ΝΙΚΗΣ στο Valis (Φωτορεπορτάζ – Δηλώσεις)

Μί όμορφη “μπλε” εκδήλωση με ωρία , αρκετό κόσμο και πολλές εκπλήξεις διεξήχθη σήμερα στο γνωστό ξενοδοχείο της Αγριάς. – Παρουσίασε εμφανίσεις και… μεταγραφή η διοίκηση της Νίκης.

Το ξενοδοχείο Valis… “έσφιξε” από κόσμο και γαλάζιο σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εμφανίσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης για τη σεζόν 2015-16.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 άτομα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποτα και ορισμένους ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας να φορούν τις νέες φανέλες της εταιρίας Givova, που θα “ντύνει” τους κυανόλευκους την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ανάμεσά τους η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης, εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων, οι ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ, εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών και ο κ. Ακτσιαλής, που παρακολούθησε όλη την εκδήλωση παρέα με τους αδερφούς Ξάνθη.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο  , Γιώργος Μαστρογιάννης, με τον κ. Γκόλια και τον κ. Μπίλη να παίρνουν στη συνέχεια το λόγο. Μάλιστα, στην του, ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε συγκινημένος πως: “Στη Νίκη δουλεύουμε με βάση ένα μνημόνιο, που δεν είναι άλλο από την της ομάδας”.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιάννης Ξάνθης, που μίλησε για τη σημαντική που πρέπει να προσφέρει ο κόσμος στην προσπάθεια της διοίκησης να επαναφέρει την Νίκη εκεί που ανήκει, ενώ για τις εμφανίσεις της ομάδας και την Givova μίλησε ο εκπρόσωπος της εταιρίας σε και Θράκη, κ. Παγώνης.

Η παρουσίαση των εμφανίσεων και η… έκπληξη

Μετά τις ομιλίες, ακολούθησε η τελετή παρουσίασης των εμφανίσεων, που τη φορούσαν οι νέοι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων. , Γρηγοριάδης, Ράπτης, Ναουμίδης, Λάμπρου, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Δημουλάς, Κανελλόπουλος και Παπαδόπουλος φόρεσαν τις εφτά συνολικά εμφανίσεις της ομάδας (τρεις τερματοφυλάκων και τέσσερις των παικτών), αλλά και τις φόρμες προπόνησης και τα ειδικά ρούχα των αποστολών της ομάδας.

Η έκπληξη, όμως, έγινε με την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή, που πρώτη φορά παρουσιαζόταν στο Βολιώτικο φίλαθλο κοινό. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για τον 21χρονο Άγγλο Αζίζ Λαρνέ, που αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, ως δεξί χαφ, αλλά και ως δεκάρι. Αμέσως, στην οθόνη που είχε τοποθετηθεί στο χώρο, υπήρξε βίντεο με μερικές καλές στιγμές του, με τον ποδοσφαιριστή να αποθεώνεται από τους παρευρισκομένους.

Την αποθέωση, επίσης, γνώρισαν οι Κανελλόπουλος και Παπαδόπουλος, που γύρισαν σε γνωστά λημέρια, αγωνιζόμενοι και στο παρελθόν με τη φανέλα της Νίκης. Σχετικά βίντεο με στιγμιότυπα των δύο άσσων έπαιξε επίσης στην οθόνη, με τον κόσμο να παρακολουθεί με προσοχή. Ακολούθησαν οι σχετικές φωτογραφίες και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου, που συνοδεύτηκε από συνθήματα και πυροτεχνήματα.

Το ραντεβού ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας και το έμψυχο δυναμικό ανανεώθηκε για την επόμενη Τετάρτη, με την πρώτη προπόνηση και τον αγιασμό που θα διεξαχθεί στο Παντελής Μαγουλάς.

Παπαδόπουλος: “Χαρά να φοράω αυτή τη φανέλα”

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο pagasitikosnews ο αριστερός μπακ των κυανόλευκων, τονίζοντας πως θα ήθελε πολύ να ζήσει χαρές ανόδου με τη φανέλα της Νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Πραγματικά, είναι ευτυχία και περηφάνεια να φοράς αυτήν τη φανέλα. Ο κόσμος έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο πολύ αγαπάει τη Νίκη, η εκδήλωση ήταν πολύ όμορφη. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές πέρσι, με την άνοδο στη Superleague κι εύχομαι τη νέα σεζόν να ζήσουμε ανάλογες”.

Κανελλόπουλος: “Κάτι χρωστάω σε αυτόν τον κόσμο”

Έτοιμος για την πρόκληση στην καριέρα του παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Κανελλόπουλος, αναφέροντας πως θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου η Νίκη να κερδίσει την άνοδο στη Football League την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για την ομάδα της Νίκης. Σήμερα ήταν όλα πολύ όμορφα. Γνωρίζω που έχω έρθει, εξάλλου έχω περάσει ξανά από τη Νέα Ιωνία. Νομίζω πως κάτι χρωστάω σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να του δώσουμε τις χαρές που στερήθηκε πέρσι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, από τη δική μου πλευρά, θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το απόγευμα στο Valis Resort.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση