Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απογοήτευσε πάλι ο Ολυμπιακός, 3-0 από την ΑΕΛ
Απογοήτευσε πάλι ο Ολυμπιακός, 3-0 από την ΑΕΛ

Απογοήτευσε πάλι ο Ολυμπιακός, 3-0 από την ΑΕΛ

Οι ερυθρόλευκοι δεν εμφανίστηκαν στο Αλκαζάρ, υπέκυψαν στα λάθη και την κούρασή τους και ηττήθηκαν δίκαια από την Λάρισα με 3-0.

Ακόμα μία κακή εμφάνιση για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΛ και φυσιολογική ήττα με 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να μη μπορεί σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μανώλη Αποστολίδη.

 

Το καθάρισε ο Πίντο από το πρώτο μέρος

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με μία ευκαιρία για την εκάστοτε ομάδα. Συγκεκριμένα στο 5′, σουτ του Μπιτάνγκ για τον Ολυμπιακό πέρασε ψηλά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπόγιοβιτς από πλευράς ΑΕΛ, ύστερα από φάουλ του Σερτζίνιο, έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στη συνέχεια, η Λάρισα ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ από Πίντο και Μπόγιοβιτς, στο 12′ και το 13′, αντίστοιχα, με τους φιλοξενούμε να απαντάνε στο 17′ με το σουτ του ικολιά να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μανώλη Αποστολίδη. Στο 24′ οι Βολιώτες, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μπουτζίκος από αριστερά έκανε τη σέντρα, με το Διαμαντόπουλο να μην καταφέρνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Κι ενώ φαινόταν οι δύο ομάδες να ρίχνουν ρυθμούς και τον Ολυμπιακό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΛ βγήκε μπροστά στο τέλος του πρώτου μέρους και… καθάρισε το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στο 37′ ο Πίντο, με όμορφο σουτ παρασε την εστία του Κολίτσι, γράφοντας το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους, πάλι με τον Πορτογάλο που κέρδισε τις κόντρες και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Μέτριο θέαμα στην επανάληψη και τρίτο γκολ για τη Λάρισα

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος διέκρινε το πρόβλημα της ομάδας του στον άξονα, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι και πέρασε τον Κυζιρίδη στην έναρξη της επανάληψης, στη θέση του μετριότατου Μακρυδημήτρη. Παρ' όλα αυτά, η εικόνα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου 45λεπτου ανήκει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα στο 52′, ο Θέος από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, με την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου να μη βρίσκει στόχο. Στο 61′, η Λάρισα απάντησε με σουτ από τον παλιό γνώριμο των ερυθρολεύκων,  Πινδώνη, και τον Κολίτσι να μπλοκάρει. Στη συνέχεια, ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Ο Σκοπελίτης, στο 72′, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια, βρέθηκε σε θέση για σουτ, με το νεαρό να το επιχειρεί και τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Κι ενώ το παιχνίδι φαινόταν να έπαιρνε χαρακτήρα διαδικαστικό, ήρθε και το τρίτο γκολ, για λογαριασμό της ΑΕΛ στο 81′. Ο Σερτζίνιο εκτέλεσε όμορφα το φάουλ και σέρβιρε στον Σαρακατσάνο, ο οποίος με πανέμορφο ψαλιδάκι έδωσε διαστάσεις θριάβου στη νίκη των Λαρισαίων. Στα υιπα λεπτά δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, πλην των αποβολών του Πινδώνη και του Θέου, στην εκπνοή του αγώνα.

Τελικό σκορ 3-0, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται την Κυριακή, κόντρα στην στο ΕΑΚ.

 

ΛΑΡΙΣΑ: (Σ. Παπαδόπουλος) Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης (63′ Μελισσάς), Πινδώνης, Ελιομάρ, Πίντο (77′ Μουλόπουλος), Σερτζίνιο, Μπόγιοβιτς (87′ Παυλίδης)

ΟΛΥΜΠΙ Β.: (Δ. Ελευθερόπουλος) Κολίτσι, Καρράς, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, , (46′ Κυζιρίδης), Τριανταφυλλάκος, Μπιτάνγκ (66′ Σκοπελίτης), ικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση