Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αποχωρήσεων… συνέχεια στον Ολυμπιακό
Αποχωρήσεων… συνέχεια στον Ολυμπιακό

Αποχωρήσεων… συνέχεια στον Ολυμπιακό

Μετά τους Ελευθερόπουλο – Βενετίδη, που ποχιρέτησαν τον Βόλο και τους “ερυθρολεύκους”, σειρά παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της αγωνιστικής σεζόν που τελείωσε.

Συγκεκριμένα, ο Ρόκας έκανε το τελευταίο του παιχνίδι με τη του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη, καθώς λήγει το συμβολαιό του και δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα. Την ίδια , λογικά, θα ακολουθήσουν οι Ρίζος και ιαλούσης, καθώς λόγω της έλλειψης ενημερότητας, η διαδικασία οποιασδήποτε ανανέωσης συμβολαίου κρίνεται πολύ δύσκολη, αν και για τον πρώτο υπάρχουν ακόμα κάποιες δεύτερες σκέψεις, καθώς είχε πολύ καλή παρουσία.

Παράλληλα, οι Θέος και Μπεριάν, που ήρθαν ως δανεικοί τον ενάρη και άφησαν καλές εντυπώσεις, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε την… αντεπίθεσή της και μπήκε στα , επιστρέφουν σε Λεβαδειακό και Πλατανιά, αντίστοιχα.

Στους αποχωρήσαντες συμπεριλαμβάνονται και οι Μπαλντοβαλίεφ, Ιντζίδης, που εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν θέσει τους εαυτούς τους εκτός ομάδας και δε θα συνεχίσουν να φοράνε τη του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Η μεταβατική ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, με την αναζήτηση του νέου προπονητή και τη στελέχωση του ρόστερ να… μπορεί να περιμένει ακόμα, καθώς μόλις τρεις μέρες πριν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για αυτόν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση