Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απεβίωσε ο Χρήστος Σιγάλας
Απεβίωσε ο Χρήστος Σιγάλας

Απεβίωσε ο Χρήστος Σιγάλας

Την τελευτί του πνοή, σε ηλικία 67 χρόνων, άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Χρήστος Σιγάλας , ο οποίος ως δημοτικός υπάλληλος, ήταν για πολλά χρόνια στον Δήμο Βόλου, ενώ αρκετοί τον θυμούνται ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Χρήστος Σιγάλας  αποδήμησε για τις γειτονιές και τα γήπεδα των αγγέλων σήμερα το απόγευμα για  να συναντήσει τους συμπαίχτες του όπως:  . Βούλγαρη Δ. Καραϊσκο Τ. Συνετόπουλο και άλλους.

Ο …είχε τρεις αγάπες: τον Στέλιο Καζαντζίδη,  τον Ολυμπιακό Βόλου και την οικογένειά του. Έδωσε πολύχρονη «μάχη» με τον καρκίνο , όπως αγωνίζονταν στα γήπεδα με την ερυθρόλευκη για να κερδίσει… αλλά όπως έλεγε και ο ίδιος στα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να έχεις και τύχη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10:30 το πρωί  στον Ι. Ν. της Αναλήψεως. 

Συλλυπητήρια Ολυμπιακού 

Η οικογένεια του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποχαιρετά σήμερα έναν αθλητή και παράγοντα που τίμησε και υπηρέτησε επί σειρά ετών τον Σύλλογό μας, τον ΧΡΗΣΤΟ ΣΙΑΛΑ.

Ο Χρήστος Σιγάλας γεννήθηκε το 1953 και σε ηλικία 12 ετών έπαιξε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, ως αμειβόμενος ποδοσφαιριστής το 1972, παίζοντας για τρεις χρονιές στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Αγωνιζόταν στην άμυνα και είχε συμπαίκτες στην Α' Εθνική τους Πασχαλίδη, νίδα, Βούλγαρη, Β. Καραΐσκο, Ζάμπα, Καϊμάκη, Σαρρή, Παπαγιάννη, Γ. Τριχιά, Ν. Μαλάκο, Βαλιανάτο και άλλους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν μέλη της ιστορικής ομάδας εκείνης της περιόδου.

Στη συνέχεια έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και αποχώρησε από την ομάδα το 1981, για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Τοξότη Βόλου.

Φόρεσε συνολικά την ερυθρόλευκη φανέλα σε 179 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε και έξι γκολ.

Μετά την αποχώρηση από την ενεργή δράση σαν ποδοσφαιριστής το 1985 ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με τον Ολυμπιακό Βόλου ως διοικητικός παράγοντας ( του συλλόγου και γενικός αρχηγός).

Η διοίκηση του Α.Σ Βόλου 1937 εκφράζει την βαθειά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Σιγάλα και στέλνει τα θερμά συλλυπητήρια και την συάστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Στην κηδεία του θα παραστεί σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση