Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απεβίωσε η μορφή του ποδοσφαίρου Χρήστος Ζαντέρογλου
Απεβίωσε η μορφή του ποδοσφαίρου Χρήστος Ζαντέρογλου

Απεβίωσε η μορφή του ποδοσφαίρου Χρήστος Ζαντέρογλου

Φτωχότερο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο  με τον  χαμό του  Χρήστου Ζαντέρογλου, που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο παλχος ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους κορυφαίους Βολιώτες ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του '60, αλλά και του '70, με σημαντική παρουσία στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Επίσης, έπαιξε 13 φορές στην Εθνική Ελλάδας, κάνοντας το ντεμπούτο του ενώ ήταν ακόμα παίκτης της ίκης Βόλου.

Ο εκλιπών, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 1955 στη ίκη Βόλου, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε επί μία δεκαετία. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που το 1961 προβιβάστηκε στην Α' Εθνική καθώς και της τετραετίας που ακολούθησε (1961-65) στη μεγάλη κατηγορία, μετρώντας συνολικά 114 συμ σε αυτή.

Τον Ιούλιο του 1965 υπέγραψε στον Ολυμπιακό Πειραιά όπου παρέμεινε επί μία πενταετία, όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τις περιόδους 1965-66 και 1966-67 και ένα κύπελλο το 1968.

Ακολούθησε μια τριετία στο Αιγάλεω μεταξύ 1970-73 και ολοκλήρωσε την καριέρα του αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών για δύο χρόνια (1973-75), πανηγυρίζοντας το 1974 την άνοδο στην Α' Εθνική. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία είχε 361 συμ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του “Η ΝΙΚΗ”

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του “Η ΝΙΚΗ”, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην και στους οικείους του Χρήστου Ζαντέρογλου για τον θάνατό του.
Ενός ανθρώπους που έζησε μια γεμάτη ζωή, που υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τις δεκαετίες του '60 και του '70 και φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημα συμμετέχοντας στην .

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την θλίψη  του για την απώλεια του Χρήστου Ζαντέρογλου  παλχου  άσσου της Νίκης  Βόλου που υπήρξε ένας  από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η πόλη μας.
Συλλυπητήρια  στους οικείους του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση