Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απάντηση πρώην προέδρου ΕΠΣ Θεσσαλίας στη διοίκηση της Νίκης

Απάντηση πρώην προέδρου ΕΠΣ Θεσσαλίας στη διοίκηση της Νίκης

Απάντηση δίνει ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Τάσος Μπατζιάκας στην της διοίκηση της ίκης.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπατζιάκας αναφέρει: “Με νέα ανακοίνωσή της η διοίκηση της ίκης συνεχίζει την αδιέξοδη και χωρίς ουσία τακτική της διαμαρτυρίας για δήθεν αδικίες και διώξεις σε βάρος της από ορατούς και αόρατους εχθρούς, που έχουν, προφανώς συνωμοτήσει, για να εμποδίσουν το ιστορικό έργο των παραγόντων.

Η γραφικότητά τους πλέον δεν έχει όρια και δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, τη στιγμή που είναι εξόφθαλμο ότι προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές τους, αντικειμενικές, ευθύνες για την πορεία της ομάδας τους και να τις μετακυλήσουν σε άλλους.

Η καραμέλα για τις ευθύνες της ΕΠΣΘ για την «τιμωρία» που επιφύλαξε η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΕΠΟ στις ομάδες της , έλιωσε και καλό θα ήταν να την σταματήσουν. Αλλωστε ουδεμία τιμή περιποιεί το γεγονός ότι ένα σωματείο που δικαίως επαίρεται για την προσφυγική του ρίζα και διατρανώνει την περηφάνια και τους αγώνες των ανθρώπων του, να υποδεικνύει ως καλύτερη λύση τη σιωπή, την αδιαφορία και την υποχώρηση έναντι των εγκλημάτων που συμβαίνουν στο , μπροστά στα μάτια όλων

Αλήθεια δεν γνωρίζουν οι παράγοντες της Νίκης τι συμβαίνει στο σημερινό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Δεν βλέπουν τις κατηγορίες και τις συλλήψεις στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με πλοκάμια μέχρι το ;

Δεν άκουσαν ή δεν διάβασαν κάτι για τις δικαστικές και διώξεις κατά κορυφαίων παραγόντων της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ;

Δεν οργίζονται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ταπεινώσεις από χώρες όπως τα νησιά Φερόες;

Δεν αγωνιούν για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, χωρίς ενωσιακά γήπεδα και ιατρεία, χωρίς χρηματοδότηση, με την επιβίωση να γίνεται οριακά χάρις στις πολύπλευρες θυσίες παραγόντων και μόνο;

Δηλαδή τι θα πρότειναν οι εκπρόσωποι αυτοί του αδούλωτου και μαχητικού αθλητικού πνεύματος; Να αποδεχθούμε σιωπηρά, έναντι κάποιων ανταλλαγμάτων, τη σημερινή σάπια και άθλια πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ας το πουν ευθέως.

Εμείς προκρίναμε τον δρόμο της κάθαρσης και αντισταθήκαμε στη λαίλαπα που σαρώνει τον υγιή αθλητισμό. Γιατί αγαπούμε το ποδόσφαιρο. Και σε όσους δόλια, και με ύποπτα κίνητρα, προσπαθούν να μας εμφανίσουν ότι υποκινηθήκαμε τρίτους, απαντούμε πολύ απλά ότι η απόφασή μας ελήφθη ομόφωνα, με ψήφους 10 έναντι 0!

Για μας είναι μια ιστορική για την οποία είμαστε υπερήφανοι, Όπως και προσωπικά είμαι περήφανος για τα όσα επέτυχα για το καλό του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Από την μείωση των υπέρογκων χρεών που παρέλαβα, ως επικεφαλής της διοίκησης, μέχρι και τη διοργάνωση κορυφαίων ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων (κύπελλο Ελλάδας, αγώνες Εθνικής, All star game, κ.ά.)

Η δική μας προσπάθεια, ο δικός αγώνας, δόθηκε, στηρίχτηκε από όλες τις υγιείς αθλητικές και κοινωνικές δυνάμεις και αν κάποια στιγμή δεν απέδωσε είναι γιατί προδόθηκε από στάσεις και συμπεριφορές όπως αυτή που τήρησαν και κάποιοι (δυστυχώς) παράγοντες της Νίκης.

Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για τον αγώνα εξυγίανσης που έδωσα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Θα συνιστούσα δε στους παράγοντες της ιστορικής Νίκης να εγκαταλείψουν την τακτική της γκρίνιας και της μιζέριας και το κυνήγι μαγισσών γιατί δεν τους απαλλάσσει των ευθυνών τους. Αυτές θα αποδοθούν όταν έρθει η και όσο κι αν θέλουν να παρουσιάζονται σαν δήθεν θύματα δεν θα απαλλαγούν από αυτές.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση