Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β.
Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β.

Για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης απαγορεύεται με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού κι αθλητισμού κ. Βασιλειάδη η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» .

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας μεταξύ άλλων, υπόψη, το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/436/7-α/24-11-2016 , έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας , με το οποίο εισηγείται «την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου , καθώς και οποιαδήποτε οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση τους στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” την Κυριακή 04/12/2016 και ώρα 15:00 και η απόφαση του υφυπουργού εκδόθηκε με στόχο τη διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση