Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ
Απαγόρευση  μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγορεύεται η διάθεση  εισιτηρίων σε φιλάθλους καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ ίκης Βόλου και ΠΣ Βόλου, με του υφυπουργού Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.

Στην του υφυπουργού αναφέρεται χαρακτηριστικά : “Αποφασίζουμε, την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 29-10-2017 και 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ ς Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/440/3-γ/23-10-2017, έγγραφο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και το με αριθ. πρωτ: 4964/26-10-2017, έγγραφο της Δ.Ε.Α.Β, προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το οποίο εισηγούνται «την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των ιδίων, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κατά την διεξ του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση