Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ
Απαγόρευση  μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγορεύεται η διάθεση  εισιτηρίων σε φιλάθλους καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ Νίκης Βόλου και ΝΠΣ Βόλου, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.

Στην απόφαση του υφυπουργού αναφέρεται χαρακτηριστικά : “Αποφασίζουμε, την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 29-10-2017 και ώρα 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/440/3-γ/23-10-2017, έγγραφο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και το με αριθ. πρωτ: 4964/26-10-2017, έγγραφο της Δ.Ε.Α.Β, προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το οποίο εισηγούνται «την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των ιδίων, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα Υόρκη: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο - https://t.co/3lESQCKuqr -

  • Δυναμική στήριξη του ελληνικού ελαιόλαδου με 126 εκατ. ευρώ - https://t.co/61vVnT5KM9 -

  • Μενέντεζ: Όσο οι ΗΠΑ στέλνουν λάθος μηνύματα στον Ερντογάν, θα συνεχίζει την επιθετικότητα - https://t.co/B0X5uVwQAq -

"Αλιεύοντας" την είδηση