Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ
Απαγόρευση  μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΝΠΣ

Απαγορεύεται η διάθεση  εισιτηρίων σε φιλάθλους καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ ς Βόλου και ΝΠΣ Βόλου, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη.

Στην απόφαση του υφυπουργού αναφέρεται χαρακτηριστικά : “Αποφασίζουμε, την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και την απαγόρευση οργανωμένης – μεμονωμένης ς των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ, στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 29-10- και ώρα 15:00 όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας -2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ς.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 1003/2/440/3-γ/23-10-2017, έγγραφο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, και το με αριθ. πρωτ: 4964/26-10-2017, έγγραφο της Δ.Ε.Α.Β, προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με το οποίο εισηγούνται «την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των ιδίων, στο Πανθεσσαλικό , κατά την διεξαγωγή του προαναφερόμενου αγώνα, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ς.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση